<p>Veličina zahvata na Batalaži</p>
Veličina zahvata na BatalažiGeoportal
StoryEditor
OPĆINA PRIVLAKA

Novi prosvjed u organizaciji udruge u nastajanju Vlasnika nekretnina Sebačevo i Batalaža

Pozivaju sve mještane Privlake i širu javnost da se ujedine s njima u očuvanju njihove vrijedne plaže i šume

Udruga u nastajanju Vlasnika nekretnina Sebačevo i Batalaža u zajedničkom naporu za zaštitu njihove plaže i šumskoga područja pozivaju na zajedništvo i na novi prosvjed koji je planiran za 22. srpnja 2023. godine:

"Udruga u nastajanju Vlasnika nekretnina Sebačevo i Batalaža te svih ljubitelja Privlake odlučno se protivi ovim planovima koji predstavljaju prijetnju našem okolišu i naslijeđu naše zajednice. Ova mala šuma i plaža pružaju nam jedinstveno okruženje za odmor, rekreaciju i povezanost s prirodom. Uništavanje ovog područja ne samo da bi ugrozilo našu prirodnu baštinu, već bi također imalo dugotrajne posljedice na lokalni ekosustav i bioraznolikost.

Pozivamo sve mještane Privlake i širu javnost da se ujedine s nama u očuvanju ove vrijedne plaže i šume. Ovo je prilika da pokažemo svoju snagu i zajedništvo te da se suprotstavimo neodgovornom postupanju vlade i korumpiranim interesima. Želimo sačuvati ovaj dragocjeni resurs za buduće generacije i osigurati održiv razvoj našeg sela.

Pozivamo nadležne institucije da pažljivo razmotre upućene prigovore koji bi očuvali plažu i šumu te istovremeno promicali ekonomski razvoj na održiv način. Također, molimo medije da podrže našu inicijativu i pruže prostor za javnu raspravu o ovom pitanju.

Koristimo priliku da vas pozovemo na prosvjednu akciju protiv planova upitnih radova pod krinkom “rekonstrukcije plaže” korumpiranih pojedinaca koji žele uništiti našu plažu i izbetonizirati i taj dio Privlake. Sljedeća prosvjedna akcija će se održati 22. srpnja, 2023. u 18 h na plaži Livadica."

28.06.2023., 14:00h
20. rujan 2024 04:40