<p>NOVI TIC U MASLENICI</p>
NOVI TIC U MASLENICIVisit Jasenice
StoryEditor
turistička ponuda

Novi Turističko-informativni centar u Maslenici spreman za otvaranje

Novi centar bit će mjesto gdje će turisti moći dobiti sve potrebne informacije o lokalnim atrakcijama, smještaju, gastronomiji i kulturnim događanjima

Maslenica je bogatija za još jedan vrijedan objekt - novi Turističko-informacijski centar (TIC) koji je nedavno dovršen i uskoro će otvoriti svoja vrata posjetiteljima.

Sredstva za izgradnju Turističko-informativnog centra osigurana su iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent, što je omogućilo realizaciju ovog projekta. Cilj centra je unaprijediti turističku ponudu i učiniti Maslenicu atraktivnijom destinacijom za posjetitelje iz cijelog svijeta.

Novi centar bit će mjesto gdje će turisti moći dobiti sve potrebne informacije o lokalnim atrakcijama, smještaju, gastronomiji i kulturnim događanjima. Također će služiti kao polazišna točka za razne turističke ture i aktivnosti koje se nude u Maslenici i okolici.

Otvaranje centra očekuje se uskoro, a svi zainteresirani posjetitelji bit će dobrodošli da dođu i istraže sve što Maslenica ima za ponuditi.

10.07.2024., 09:57h
08. rujan 2024 02:00