<p>Otok Pašman iz zraka</p>
Otok Pašman iz zrakaDino Stanin/pixsell
StoryEditor
Javni natječaj

Općina Pašman ove godine za udruge izdvaja 55.000 eura, što je povećanje za više od 40 %

Prijave se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima u papirnatom obliku koji se mogu preuzeti na mrežnim stranicama Općine Pašman

Općina Pašman nedavno je objavila Javni natječaj za financiranje programa, projekata i manifestacija od interesa za opće dobro koje provode udruge na području općine Pašman za 2024. godinu.

Pozivaju se udruge sa sjedištem na području općine, zatim udruge koje provode program odnosno projekt na području općine te udruge čiji su članovi ili korisnici s područja općine da se prijave za financijsku podršku unutar prioritetnih područja: Sport, Kultura i turizam, Zdravstvo i socijalna skrb, Razvoj civilnog društva.

Ukupno planirana vrijednost javnog natječaja je 55.000 eura što je povećanje za više od 40% u odnosu na prethodnu godinu. Za sport je planiran iznos od 25.000 eura, za kulturu i turizam također 25.000 eura, za zdravstvo i socijalnu skrb 1.000 eura te za razvoj civilnog društva 4.000 eura.

Najniži iznos sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinoj prijavi za područje sporta, kulture i turizma te za područje razvoja civilnog društva je 400 eura, a najviši 4.000 eura, dok je za projekte iz područja zdravstva i socijalne skrbi najniži iznos 300 eura, a najviši 1.000 eura. Svaka udruga može prijaviti i ugovoriti jedan projekt, program ili manifestaciju u okviru svakog pojedinog prioritetnog područja.

Prijave se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima u papirnatom obliku koji se mogu preuzeti na mrežnim stranicama Općine Pašman. Uz navedene obrasce potrebno je priložiti i ostalu obaveznu dokumentaciju navedenu u uputama za prijavitelje.

Prijave u papirnatom obliku sa svim obaveznim prilozima zainteresirane udruge mogu predati u zatvorenoj omotnici u pisarnici Općine Pašman ili preporučenom pošiljkom na adresu Općina Pašman, Obala tamarisa 6, 23 262 Pašman do 3. travnja 2024. godine do 15 sati, neovisno o načinu dostave.

Sva pitanja vezana uz ovaj javni natječaj mogu se postaviti na adresu elektronske pošte, najkasnije 8 dana prije isteka roka za podnošenje prijave. (OTOK PAŠMAN)

05.03.2024., 09:29h
28. listopad 2024 01:53