<p>Isplaćivanje uskrsnica umirovljenicima</p>
Isplaćivanje uskrsnica umirovljenicimaIzvor Pixabay
StoryEditor
JAVNI POZIV

Općina Pašman svojim umirovljenicima isplaćuje uskrsnice

Prvi put je uvedeno isplaćivanje prigodnog dara povodom uskršnjih blagdana (uskrsnice) umirovljenicima s područja općine

U ponedjeljak, 4. ožujka Općina Pašman je raspisala Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava umirovljenika s područja općine Pašman na isplatu uskrsnice.

Krajem studenog prošle godine na sjednici Općinskog vijeća Općine Pašman donesena je odluka prema kojoj se visina božićnica povećala za 50 % te je prvi put uvedeno i isplaćivanje prigodnog dara povodom uskršnjih blagdana (uskrsnice) umirovljenicima s područja općine.

Zainteresirani umirovljenici trebaju dostaviti popunjene obrasce koji su objavljeni na internet stranicama Općine Pašman ili se mogu podići u pisarnici Općine Pašman:

- ispunjen obrazac zahtjeva za ostvarivanje prava na isplatu uskrsnice,

- presliku odreska mirovine (ne starijeg od tri mjeseca),

- presliku osobne iskaznice podnositelja zahtjeva (obostrano s vidljivim OIB-om),

- presliku bankovne kartice sa IBAN-om ili potvrda o IBAN-u (na koji će se uplatiti uskrsnica) ili zaštićenog računa (u slučaju zaštićenog računa obvezno najaviti u FINI uplatu uskrsnice). Isplata uskrsnice će se isplaćivati na ruke samo u slučaju da podnositelj nema otvoren tekući račun.

Zahtjevi za ostvarivanje prava na uskrsnicu mogu se predati u pisarnici Općine Pašman (radnim danom od 8 do 12 sati) na adresi Obala tamarisa 6, Pašman, zatim se mogu poslati poštom na navedenu adresu ili elektroničkim putem na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Javni poziv je otvoren od 6. ožujka do 20. ožujka 2024. godine. (OTOK PAŠMAN)

06.03.2024., 09:52h
27. travanj 2024 11:26