Sve generacije uživajuKažimir Škrbić
StoryEditor
Sinoć na otoku

Advent u Viru otvoren uz fantastičnu atmosferu

Virski mališani sa svojim mamama, tatama i vrtićkim tetama izradili su adventske ukrase koje su Virani kupovali, a sva prikupljena sredstva donirat će se Domu za odgoj djece i mladeži u Zadru

Paljenjem prve adventske svijeće, nastupom Virskih mažoretkinja i koncertom legendarnog splitskog Magazina, sinoć je u Viru otvorena tradicionalna manifestacija Advent u Viru 2023. Destinacijska menadžment kompanija Vir turizam i virska Turistička zajednica osigurali su zabavan program za brojne posjetitelje, a najzabavnije je bilo najmlađima koji su pored raskošno uređenog adventskog trga uživali i u dječjoj igraonici, virskoj Božićnoj čaroliji. Prvu adventsku svijeću upalili su načelnik Općine Vir Marino Radović i virski župnik don Jure Zubović, dok je večernji adventski program vodio poznati zadarski televizijski voditelj Igor Jelenić Toto.

image

Virske mažoretkinje

Kažimir Škrbić

Posjetitelji programa otvaranja koji su u velikom broju ispunili Trg svetoga Jure, mogli su također uživati u spektaklu otvaranja Adventa u Viru kada se virski trg ispunio šarenim konfetima uz svjetlosni vodopad sa zgrade Općine Vir. Program otvorenja upotpunjen je i tradicionalnom humanitarnom akcijom koju provodi Dječji vrtić Smješko. Virski mališani sa svojim mamama, tatama i vrtićkim tetama izradili su adventske ukrase koje su Virani kupovali, a sva prikupljena sredstva donirat će se Domu za odgoj djece i mladeži u Zadru.

image

Uživanje u Adventu

Kažimir Škrbić
04.12.2023., 10:22h
14. svibanj 2024 03:22