Obilježen Dan policijeZadarska županija
StoryEditor
DAN POLICIJE

Otvoren obnovljeni objekt Područnog ureda Silba - Postaja pomorske i aerodromske policije

U organizaciji PU Zadarske obilježen je Dan policije i tradicionalna proslava blagdana sv. Mihovila na otoku Silbi

Tradicionalna proslava blagdana sv. Mihovila ove je godine u organizaciji PU Zadarske održana na otoku Silbi, gdje je upriličeno i svečano otvorenje obnovljenog objekta Područnog ureda Silba – Postaja pomorske i aerodromske policije.

Romano Landeka, načelnik pomorske i aerodromske policije i Dijana Klanac, predsjednica MO Silba službeno su otkrili ploču novoobnovljenog ureda pomorske i aerodromske policije.

Silba, morska vrata Dalmacije, dugo je čekala obnovu ovog područnog ureda. Iznenađeni smo voljom, brigom i entuzijazmom Silbenjana, koji su poznati po izdržljivosti i čuvanju tradicije. Sami ste osigurali povratak policijske službe na svoj otok i tako osigurali sigurnost i zaštitu ne samo za svoje susjede, već i žitelje vama bliskih otoka i nautičara - kazao je načelnik PU Zadarske Anton Dražina, dodavši kako će se ured koristiti za sve policijske poslove i potrebe schengenskih obveza.

image

Obilježen Dan policije

Zadarska županija

- Naši su policajci pozvani služiti nam i raditi na naše dobro, što će te vi, dragi Silbenjani sada moći osjetiti iz prve ruke. Danas naša policija stoji na granici EU koja je i ovdje vidljiva, jer otoci su oduvijek prva stepenica na ulasku u našu državu - istaknuo je župan Božidar Longin, dodavši kako je sigurnost brend naše regije.

- Ured policijske službe na Silbi zalog je naše brige i obećanje bolje sigurnosti i svjetlije budućnosti naših otoka. Posebice jer želimo da se na ovom otoku ponovno čuje dječji smijeh, rekao je gradonačelnik Branko Dukić, pohvalivši policajce na njihovu zalaganju i osluškivanju potreba lokalne zajednice.

26.09.2023., 13:44h
20. rujan 2024 03:32