<p>„Turizam 365 – održivost i inovativnost otoka Paga“</p>
„Turizam 365 – održivost i inovativnost otoka Paga“Filip Brala
StoryEditor
NA OTOKU PAGU

Pogledajte edukativne prezentacije održane u sklopu konferencije "Turizam 365 - održivost i inovativnost otoka Paga"

U sklopu konferencije održane su edukativne prezentacije, čije snimke pružaju dublji uvid u strategije koje mogu dodatno transformirati način na koji se otoci promoviraju

U Kneževom dvoru u gradu Pagu 25. travnja održana je regionalna konferencija “Turizam 365 - održivost i inovativnost otoka Paga” u organizaciji Zadarskog tjednika.

U sklopu konferencije održane su edukativne prezentacije, čije snimke pružaju dublji uvid u strategije koje mogu dodatno transformirati način na koji se otoci promoviraju i upravljaju brojnim turističkim aktivnostima. 

Matko Branković

Matko Branković, voditelj odnosa s javnošću Aminess Hotels & Resorts, predstavio je Aminess Style Camping Avalona Resort 5* kao premium proizvod za razvoj destinacije.

 

Marina Šćiran Rizner

Marina Šćiran Rizner, direktorica TZG Novalja, objasnila je kako Novalja nije samo Zrće, već se radi na brojnim segmentima, posebno na sve popularnijem “outdoor” turizmu.

Dominik Paparić

Dominik Paparić, ravnatelj Uprave za otoke Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, održao je korisnu prezentaciju naziva “Nova europska omotnica i paket mjera za turističko ulaganje na otocima”.

Vesna Karavanić

Vesna Karavanić, direktorica TZG Paga, govorila je o potencijalu otoka Paga za snažniji razvoj vjerskog turizma.

 

Rudi Grula

Rudi Grula, dugogodišnji direktor TZ Međimurske županije, obrazložio je, iz prve ruke, sve o dobivanju Green certifikata.

02.05.2024., 12:21h
16. svibanj 2024 18:46