21324
Hina
StoryEditor
Ako imate informacija javite se policiji

Potraga za 74-ogodišnjim muškarcem na benkovačkom području i dalje traje

Jedna je osoba teže ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer na državnoj cesti DC-106 na Pagu

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave zadarske evidentirana je 1 krađa, 3 narušavanja javnog reda i mira te 10 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teže te su dvije osobe lakše ozlijeđene

Krađa

U subotu, 27. svibnja u Zadru na Kolovarama  nepoznati počinitelj je otuđio novčanik s dokumentima 23-godišnje državljanke Australije. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela krađe.

Nestala osoba

U subotu, 27. svibnja policiji je prijavljen nestanka 74-godišnjeg muškarca koji se dan ranije udaljio s adrese prebivališta u mjestu Pristeg. Za nestalom osobom pokrenuto je traganje na širem benkovačkom području u kojem sudjeluju policijski službenici Policijske uprave zadarske, pripadnici HGSS-a te mještani. Podaci o nestalom muškarcu objavljeni su na Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Ukoliko ste vidjeli ovu osobu ili posjedujete informacije o nestaloj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete broj 192.

Teško ozlijeđena dva motociklista

Jedna je osoba teže ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 28. svibnja oko 15.40 sati na državnoj cesti DC-106 na Pagu. Sumnja se da je do nesreće došlo dok 56-godišnji državljanin Njemačke upravljajući motociklom njemačkih  registracijskih oznaka iz smjera Novalje u smjeru Paga nije prilagodio brzinu kretanja stanju i uvjetima kolnika, te je izgubio nadzor nad motociklom uslijed čega prelazi na suprotnu kolničku traku gdje udara u prednji dio automobila zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 52-godišnjak. Vozač motocikla je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u zadarsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen. Policija će o događaju obavijestiti nadležno državno odvjetništvo.

U prometnoj nesreći koja se dogodila 26. svibnja u 18.10 sati na državnoj cesti DC-08 u mjestu Tribanj Kruščica teže je ozlijeđena jedna osoba.

Sumnja se da je do nesreće došlo na način da je 25-godišnji državljanin Austrije upravljao motociklom austrijskih registracijskih u smjeru Karlobaga te brzinu kretanja nije prilagodio stanju i uvjetima kolnika, dolaskom do zavoja izgubio je nadzor nad motociklom uslijed čega slijeće van kolnika gdje udara u stijenu.

Vozač motocikla je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u zadarsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen. Policija će o događaju obavijestiti nadležno državno odvjetništvo.

Požar na brodu na Ugljanu

Policija je u nedjelju, 28. svibnja u 16.46 sati zaprimila dojavu o požaru drvenog broda na suhom vezu u Lamjani na otoku Ugljanu. Požar su ugasili vatrogasci, a policijski službenici će tijekom današnjeg dana u suradnji sa inspektorom zaštite od požara obaviti očevid nakon čega će biti poznato više informacija o okolnostima izbijanja.

29.05.2023., 10:00h
27. travanj 2024 16:24