<p>obavijest u ambulanti</p>
obavijest u ambulantiFb
StoryEditor
LIJEČNICI ‘LJUTI‘ NA GOOGLE

Preporuka jedne paške ambulante - za drugo mišljenje pitajte Yahoo!

Na FB stranici Pag Portala objavljena je fotografija iz jedne paške ambulante vrlo znakovitog sadržaja. Na prvu bismo rekli humorističnog, ali, sudeći prema komentarima, nekim pacijentima nije baš dobro ‘sjela‘

‘Mole se pacijenti koji su već našli dijagnozu na Google-u da drugo mišljenje ne traže kod nas nego na Yahoo-u‘, tekst je obavijesti koja se našla na oglasnoj ploči liječničke ordinacije.

Možda je to onome koji je pisao izazvalo ljutnju ili je, pak, htio biti zabavan, ali ta je obavijest izazvala oprečne komentare na FB stranici Pag Portala. Netko je napisao ‘puna podrška!‘, netko ljutito ‘ pošto mi imamo toliko vremena da uspijemo pisati takve arogantne liste, vi morate sami pronaći dijagnozu na Google-u. Poslijepodne mi nemamo vremena, radimo u privatnoj ambulanti‘, a jedan je korisnik pokušao pronaći bar nekakav smisao u ovoj obavijesti ‘ pa, rekao bih da je netko (možda liječnik, možda sestra...) pokušao unijeti humor u ordinaciju i čekaonicu, ali je to učinio na neprimjeren način i kod većine pacijenata vrlo vjerojatno izazvao kontraefekt. Dakle, ljutnju ili razočaranje...a kod nekih vjerojatno i zgražanje. Nije sve za svakoga‘.

Neprimjereno ili humoristično, prosudite sami. U svakom slučaju, bolje da ‘guglaju‘ pacijenti nego liječnici...

03.10.2024., 10:42h
06. listopad 2024 04:23