<p>Prometna nesreća, policija na očevidu, ilustracija</p>
Prometna nesreća, policija na očevidu, ilustracijaHina
StoryEditor
POLICIJA JAVLJA

Kod Nadina u teškoj prometnoj nesreći osobnog i kombi vozila smrtno stradao muškarac, 10 osoba prevezenih u OB Zadar nisu životno ugroženi...

Jutros u 08.55 sati na državnoj cesti D-56,u nesreći su prema prvim informacijama sudjelovala dva vozila zadarskih registarskih oznaka...

NAJNOVIJE

U prometnoj nesreći koja se jutros dogodila na državnoj cesti D-56 kod mjesta Nadina od desetero ozlijeđenih nitko nije u životnoj opasnosti, potvrdio je za Hinu zamjenik ravnatelja zadarske Opće bolnice Edi Karuc.

Među ozlijeđenima je jedan hrvatski državljanin i devet Filipinaca, od kojih šest žena i četiri muškaraca. Jedna osoba je hospitalizirana, troje ima teže ozljede, a ostali lakše, dodao je Karuc.

U sudaru osobnog automobila i kombija poginuo je muškarac s benkovačkog područja. U 12 sati završen je očevid i cesta je otvorena za promet, izvijestila je zadarska Policijska uprava.

NOVO:

U prometnoj nesreći su sudjelovali osobni automobil i kombi vozilo, oba vozila zadarskih registarskih oznaka. Uslijed prometne nesreće od posljedica ozljeda na mjestu događaja smrtno je stradala jedna muška osoba dok je vozilima Hitne medicinske pomoći na pružanje daljnje liječničke pomoći u Opću bolnicu Zadar prevezeno 10 osoba.

Na mjestu događaja policijski službenici provode očevid u suradnji s nadležnim državnim odvjetnikom.

RANIJE...

Jutros u 08.55 sati  na državnoj cesti D-56, kod mjesta Nadin  dogodila se prometna nesreća u kojoj su prema prvim informacijama sudjelovala dva vozila.

Na mjesto događaja su upućene hitne službe. U tijeku je pružanje pomoći i obavljanje očevida te je od 09.20 sati navedena dionica ceste zatvorena za promet.

Promet se do daljnjeg odvija obilaznim pravcima.

 

25.11.2022., 10:57h
ZADARSKI TJEDNIK
18. rujan 2024 21:50