Trgovina SaragFilip Brala
StoryEditor
Ugodan prostor i široka paleta ponude

U autokampu Borik i Zaton otvoreni preuređeni marketi Sarag

Sarag je s prošlogo­dišnjim ulaganjem i preuređenjem u prostoru autokampa Borik i Zaton napravio dva reprezen­tativna prodajna marketa koje u potpunosti prate trendove i potrebe svojih korisnika

Zadar ima dva visoko kategorizirana autokampa koji su zasigurno među najboljima na jadranskoj obali: autokamp Borik i Zaton Holiday Resort. Već 20 godina u tim kampovima tvrka Sarag ima prodajne markete.

U posljednje dvije godine ova su dva objekta u potpunosti adaptirana i preuređena, a u njihovu rekonstrukciju uloženo je preko milijun eura. Objekti su građevinski preuređeni i opremljeni novom modernom opremom.

Upravo ugodan prostor i široka paleta ponude ostavljaju dojam zadovoljstva za goste koji borave u tim kampovima, ali i za lokalne stanovnike koji se opskrbljuju u marketu autokampa Borik.

U asortimanu ponude zastupljeni su svi veliki domaći brendovi, kao i mnogi strani artikli koje su gosti navikli kupovati. Svakodnevno je na policama svježe voće i povrće koje dolazi s OPG-a iz okolice Zadra.

Sarag je s prošlogodišnjim ulaganjem i preuređenjem u prostoru autokampa Borik i Zaton napravio dva reprezentativna prodajna marketa koji u potpunosti prate trendove i potrebe svojih korisnika.

Treći Saragov market otvara se sredinom petog mjeseca u turističkom naselju Punta Skala u Petrčanima.

Više fotografija možete pronaći u galeriji. 

04.05.2023., 13:50h
27. travanj 2024 19:57