<p>prikupljanje ambalažnog otpada od pesticida odvijat će se 17. kolovoza u Nadinu</p>
prikupljanje ambalažnog otpada od pesticida odvijat će se 17. kolovoza u NadinuDepositphotos/roman023
StoryEditor
Obavijest za poljoprivrednike zadarske županije

U Nadinu 17. kolovoza obavezno besplatno sakupljanje ambalažnog otpada od pesticida

Obvezno besplatno sakupljanje ambalažnog otpada od pesticida za poljoprivrednike odvit će se 17. kolovoza u Nadinu u masliniku OPG-a Ivan Atelj

Korisnicima je osiguran besplatni povrat prazne ambalaže isključivo ovih tvrtki: AgroChem-Maks, Agroavant, Agronom, Agroteks, Albaugh TKI* (Pinus Agro), BASF Croatia, Bayer Crop Science* (Monsanto), Belchim Crop Protection HR* (Orchem), Chromos Agro, Danon, Corteva Agriscience* (Dow AgroSciences), Euroazijski pesticidi, Nufarm, Florel, Novag Agrochemicals* (Genera), Stockton, Syngenta Agro.

Kod pojedinih tvrtki je došlo do pripajanja ili promjene naziva, te je u zagradi naveden prijašnji naziv, budući da se na tržištu i dalje može naći ambalaža s prijašnjim nazivom tvrtke, a koja se prihvaća u sklopu projekta.

U sklopu projekta se sakuplja samo prazna primarna/opasna ambalaža navedenih distributera i proizvođača koji financiraju projekt. Transportna ambalaža kao niti ambalaža drugih proizvoda koji nisu sredstva za zaštitu bilja (npr. ambalaža od mineralnih gnojiva) se ne prihvaća.

U Zadarskoj županiji prikupljanje ambalažnog otpada od pesticida odvijat će se 17. kolovoza od 8 do 10 sati ujutro u masliniku OPG-a Ivan Atelj, 200 m južno od rampe za utovar grožđa na Parceli Vickouša u Zagradu u Nadinu. 

 

26.07.2023., 11:01h
16. rujan 2024 21:19