<p>Policija </p>
Policija Luka Jeličić
StoryEditor
Pomoć joj je pružena u OB Zadar

U prometnoj nesreći teže ozlijeđena 19-godišnja vozačica romobila

Prema rezultatima očevida, sumnja se da je do nesreće kada je 43-godišnji vozač automobila zadarskih registracijskih oznaka s parkirališta izlazio na kolnik te udario u romobil kojim je upravljala 19-godišnja državljanka Ukrajine koja je zajedno s romobilom pala na kolnik

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirane su 2 krađe te 12 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže ozlijeđene te su dvije osobe lakše ozlijeđene

Prijavljen za prijevaru

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, kojeg se sumnjiči za prijevaru. Sumnjiči ga se da je početkom 2022. godine s 42-godišnjom vlasnicom dogovorio izvođenje građevinskih radova u stanu u Zadru, a na ime čega mu je oštećena vlasnica isplatila novčani predujam.

Nakon toga dogovorene radove nije završio u potpunosti niti je oštećenoj vratio preostali dio novca u iznosu od nekoliko tisuća eura. Protiv 39-godišnjaka se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.

Krađa

Jučer poslijepodne u Zadru, na plaži Kolovare nepoznati počinitelj je otuđio ruksak 40-godišnjem državljaninu Austrije.  Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

U vremenu od 02. do 11. srpnja na Viru, nepoznati počinitelj je s broda 45-godišnjeg mađarskog državljanina otuđio vanbrodski motor. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U prometnoj nesreći ozlijeđena vozačica romobila

Jučer, 11. srpnja oko 17.05 sati u Zadru, na Obali kneza Branimira dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena. Prema rezultatima očevida, sumnja se da je do nesreće došlo na način kada je 43-godišnji vozač automobila zadarskih registracijskih oznaka s parkirališta izlazio na kolnik, bez da se prethodno uvjerio da tu radnju može obaviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu i pri tom vozilom udara u romobil s kojim je upravljala 19-godišnja državljanka Ukrajine koja je zajedno s romobilom pala na kolnik. Vozačici romobila pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje su joj utvrđene teže tjelesne ozljede. Protiv 43-godišnjeg vozača automobila, slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

12.07.2023., 10:46h
19. rujan 2024 03:19