<p>Mladen Malta</p>
Mladen MaltaDoris Babić
StoryEditor
ZADARSKI OBRTNIK

Mladen Malta odlazi u političku mirovinu zgrožen stanjem na političkoj sceni

Zahvaljujem se svima na suradnji, nikome se ne ispričavam, sve što sam radio i govorio bilo je promišljeno i sve bih opet ponovio, kaže Malta

Mladen Malta, jedan od najpoznatijih zadarskih obrtnika, ali i gradskih vijećnika, na svom je Facebook profilu objavio da je došao dan i konačnog političkog umirovljenja. Status prenosimo u cijelosti.

- Prošle godine na današnji dan, 1. srpnja otišao sam u mirovinu i svoje političko djelovanje stavio u jednu vrstu mirovanja. U tom periodu razmišljao sam o mom političkom doprinosu u stranci čiji sam član.

U međuvremenu desilo se dosta toga na nacionalnoj i lokalnoj političkoj sceni, nažalost lošega. Opet ništa na vidiku od nužnih promjena, brojne su prevare birača, osobnih interesa, prodaje izabranih, nemorala i izdaje.

Moj želudac nije u stanju sve to provariti i našao sam se u situaciji da nisam ni vani ni unutra.

Na kraju sam sve izvagao, uzeo u obzir moju starosnu dob i donio odluku sačuvati obraz i zdravlje posvetiti se obitelji posebno unucima i prijateljima i politici reći zbogom.

Veliko poštovanje malobrojnim koji su ostali pošteno i hrabro boriti se za bolje sutra svima, uz molbu mladima da se uključe i kroje sami sebi sudbinu.

Zahvaljujem se svima na suradnji, nikome se ne ispričavam, sve što sam radio i govorio bilo je promišljeno i sve bih opet ponovio.

Tako uz radnu mirovinu točno godinu dana poslije današnjim danom 1. srpnja 2024. odlazim i u političku mirovinu, izlazim iz stranke i prestajem politički djelovati.

02.07.2024., 11:31h
05. srpanj 2024 18:18