Poznati Zadrani o 2023. godiniLinda Vidović/osobni Album/zt
StoryEditor
ANKETA

Pitali smo poznate Zadrane po čemu će pamtiti 2023. godinu, evo što kažu

Privatni i poslovni uspjesi, izazovi, pobjede, porazi, gubitci - sve su to bili sastavni dijelovi protekle godine

Nena Jurišić

image

Nena Jurišić

Linda Vidović

Pamtit ću je po rješavanju stambenog pitanja nakon 10 godina podstanarstva i po pedesetoj autorskoj predstavi, ali, da nije sve instagramski sretno, i po bolovima i ozljedama koje su došle nažalost kao naplata dugogodišnjeg plesnog staža…

Ana Burazer

image

Ana Burazer

Linda Vidović

Ovu ću godinu pamtiti po postizanju značajnih životnih uspjeha - diplomiranju, osvajanju sportskih odličja i pronalaženju posla, ali isto tako i po brojnim novim poznanstvima. Bila je ovo godina puna ljubavi, sreće i novih iskustava.

Ana Perduv

image

Ana Perduv

Osobni album

Ovu 2023. godinu ću definitivno pamtiti kao godinu velikih izazova, ali i još većih pobjeda. Za mene je ova godina bila prekretnica na svim životnim poljima, svakako godina rasta, poslovnih uspjeha, prijateljstva i ljubavi.

Vinko Radovčić

image

Vinko Radovčić

Luka Jeličić

Ovu godinu ću pamtiti po 1. Zadarskom festivalu monodrame. Festival je odlično prihvaćen od strane zadarske publike i kritike te je tako najavljen novi početak Drame plus. Naravno, godina je bila ispunjena i druženjem s dragim ljudima.

Daniel Radeta

image

Daniel Radeta

Osobni Album

Godinu na izmaku pamtit ću po životnim lekcijama o prolaznosti. Svakodnevne životne situacije, funkcije, pobjede i porazi ne mogu se mjeriti s lekcijom o vremenitosti. 2023. obilježio je odlazak moje bake koja ima posebno mjesto u mom srcu.

Ante Ćurković

image

ANTE ĆURKOVIĆ

Linda Vidović

U poslu, izazovna, povremeno i iscrpljujuća godina u kojoj je napravljeno jako puno dobrog posla u Gradskoj upravi. Pamtim i obnovu Rive. Privatno, šaka suza, vrića smija… učenja i igre sa svojim curama. Rastu prebrzo, i tu je bilo izazova!

01.01.2024., 08:55h
03. svibanj 2024 09:16