43469
Supernova
StoryEditor
Aktualni trendovi

Uživajte u jeseni uz sjajne nove kolekcije

Istražite aktualne trendove kojima su protkane nove kolekcije vaših omiljenih brendova. Ženska, muška i dječja moda, modni dodaci i još mnogo toga čeka vas u jesenskoj ponudi centra Supernova Zadar

Čak i oni koji se teško opraštaju od ljeta i dugih, vrućih dana, složit će se da ima nešto čarobno u jesenskim kolekcijama i shoppingu nakon godišnjih odmora. Nešto hladniji dani nude nam mogućnost raznih kombinacija i slojevitog odijevanja, a popularne jesenske boje i dezeni iznova nas osvajaju svake godine.

Modna ponuda trgovina centra svakim je danom sve bogatija i kontinuirano pristižu novi modni komadi od kojih su trenutno najpopularniji brojni modeli traperica i hlača kao i pletenina koja će i ove godine biti neizostavni dio većine modnih kombinacija. Nosit će se ponovno i različiti krojevi košulja pa svakako nabavite svoj primjerak jer bit će vam potreban kako za formalne i poslovne kombinacije, tako i one nešto ležernije.

Kaputi i jakne možda su nam trenutno potrebni samo povremeno, no ubrzo će temperature biti sve niže pa je dobro na vrijeme nabaviti neki od trendi modela. Jesensku priču započinjemo balonerima, kožnim i traper jaknama, a kako vrijeme bude odmicalo, prebacujemo se na kapute i nešto deblje zimske jakne.

Jesen nas mami i neodoljivim modelima cipela, a one su posebno važne dolaskom hladnijeg i kišovitog vremena. Odaberite kvalitetan par obuće kojim ćete nadopuniti modnu kombinaciju, ali i bezbrižno uživati u jesenskim šetnjama čak i za hladnijeg vremena. Posjetite trgovine svojih omiljenih modnih brendova i prepustite se jesenskoj čaroliji – pustite mašti na volju i uživajte u jesenskom modnom skladanju.

24.09.2024., 07:57h
24. rujan 2024 07:59