Udruga Prizma
StoryEditor
Urbofon live

Publika i bend One Possible Option zajedno na pozornici

O veličanstvenom nastupu ovog riječkog četverca, koji bez dvojbe spada u kategoriju "svjetsko, a naše", još će se dugo pričati u iščekivanju njihovog povratka u Zadar

Dvorana Centra za kreativne industrije sinoć je odzvanjala žestokim riffovima riječkog benda One Possible Option i moćnim vokalom njihova frontmena Denija Kasapovića. Kiši usprkos, jer ipak je Rijeka najkišniji grad u Hrvatskoj, momci su prenijeli neopisivu dozu pozitivne energije na zadarsku publiku.

Bio je to savršen spoj uzbuđenja i elektriciteta koji je iskrio između članova benda i publike jer prvi susreti obično su takvi.

No, ne zaboravimo da je riječ o bendu koji posljednjih dvanaest godina žari i pali domaćom nezavisnom scenom i oduševljava publiku diljem Europe i Hrvatske. Ne čudi stoga što je bilo onih koji su iz Koprivnice ili Zagreba potegnuli kako bi ih slušali u Zadru.

Već su uvertirom "Breathe" publiku ostavili bez daha, da bi kroz presjek pjesama s hvaljenog prvijenca "No King" sve prisutne uvjerili da je dolazak na koncert doista bio "jedina moguća opcija" te večeri.

Uz "Erase", "All We Do Today", "This is Broken", "Honesty is Everything", "Not OK" i "No King" bend je nizao glazbenu nisku i kao posljednji biser dodao prvu stvar na hrvatskom jeziku "Eter" koju su One Possible Option prvi put izveli uživo pred zadarskom publikom.

I onda se dogodila kulminacija večeri. Ovacije, oduševljenje, poziv na bis i za kraj zajednička fotografija publike i benda na pozornici.

O veličanstvenom nastupu ovog riječkog četverca, koji bez dvojbe spada u kategoriju "svjetsko, a naše", još će se dugo pričati u iščekivanju njihovog povratka u Zadar.

Doživite djelić atmosfere klikom na ikonicu Galerija ispod naslova - jer slika govori više od tisuću riječi.

22.10.2023., 12:38h
24. svibanj 2024 01:25