Moj dom aplikacijaDm
StoryEditor
KAKO IDEALNO NJEGOVATI KOSU I KOŽU, I JOŠ PUUUNO SAVJETA I NOVINA:

Kreću u četvrtak, 15.9.: Ekskluzivne emisije dmLive –a!

Stiže lijepa vijest na radost kupaca I pretplatnika newsletter DM-a.

Naime, za sve one željnih informacija o svojim omiljenim proizvodima, od sada je to dostupno u opuštenoj live shopping emisiji, gdje kupci imaju priliku oblikovati sadržaj svojim pitanjima I komentarima, navodi se u newsletteru. Na ovaj način dolazi se direktnim putem do mišljenja kupaca kojeg se uključuje u koncept emisija, te se ovim putem oblikuje sustav ponude I potražnje, pružanje informacija.

Također se ističe kako u dmLive emisijama kupci mogu očekivati teme vezane uz savjetovanje I inspiraciju, komentiranje za vrijeme emisija, također postoji opcija dodavanja omiljenih proizvoda u košaricu za vrijeme trajanja emisije. Tu su I dodatne pogodnosti, te redovite emisije sa zanimljivim temama I sadržajem. Gledatelji,kupci, pretplatnici i ostali, mogu očekivati I gostovanje raznih eksperta i ostalih sudionika.

Stoga, već ovog četvrtka, 15.rujna s početkom u 18 sati, za vrijeme prve dmLive emisije pripremljeno je posebno iznenađenje za gledatelje, najavljuju nam:

"Naša će moderatorica Jelena Glišić u društvu stručnjaka iz Nivea svijeta govoriti o idealnoj njezi kose I kože. Pridružite nam se I saznajte nešto novo!" – stoji u priopćenju...

14.09.2022., 17:20h
Josipa Zekanović
25. travanj 2024 16:01