<p>Kk Zadar/navijači</p>
Kk Zadar/navijačiŠime Zelić
StoryEditor
Sutra spektakl na Višnjiku

Krešina dvorana rasprodana: u nedjelju na Višnjik stiže oko 8.000 navijača

Iz KK Zadar javljaju da su prodane sve ulaznice za sutrašnju treću finalnu utakmicu HT Premijer lige između Zadra i Splita

Prodane su sve ulaznice za treću utakmicu finalne serije doigravanja HT Premijer lige između Zadra i Splita. Oko 8.000 navijača osiguralo je svoje mjesto u dvorani Krešimir Ćosić čiji će ulazi biti otvoreni u nedjelju od 18:15 sati.

Ulaznice su prodane za nešto više od 40 sati čime se ovaj događaj upisao u povijest dvorane na Višnjiku, stavljene u funkciju 2008. godine!

Na blagajnama ispred dvorane bit će moguće učlanjivanje u Grad košarke te kupnja, sada već dobro poznatih majici Grada košarke. Savjetujemo navijačima da na utakmicu stignu što ranije kako bi izbjegli gužve i pravovremeno zauzeli svoje mjesto u dvorani.

Navijajmo fer i korektno, bodrimo igrače Zadra i pomozimo im u pohodu na 20. klupski trofej. Podsjećamo, utakmica protiv Splita na rasporedu je u nedjelju u 20 sati, a Zadar u seriji na tri pobjede vodi 2-0. Svi koji nisu uspjeli osigurati ulaznicu na vrijeme prijenos uživo moći će pratiti na Sportskoj televiziji, poručuju iz Kluba

03.06.2023., 12:35h
24. travanj 2024 07:18