<p>Kao glavni favoriti ističu se Dinamo i MC Plus</p>
Kao glavni favoriti ističu se Dinamo i MC PlusFutsal Super Chicks
StoryEditor
U OŠ ZADARSKI OTOCI

Počinje nova sezona Prve malonogometne lige žena, u subotu naše Futsal Super Chicks protiv Županje

Cilj za Futsal Super Chicks bit na kraju regularnog dijela sezone zauzeti jedno od prva četiri mjesta

Nakon prvog dijela Supersport Prve hrvatske nogometne lige žena, red je stigao na novu sezone Prve hrvatske malonogometne lige za žene. Sistem lige ove sezone je takav da u njoj nastupa osam ekipa, a igra se sedam kola jednokružnim bod sistemom.

Ždrijebom je odlučeno je da će Futsal Super Chicks u dvorani OŠ Zadarski otoci na Bilom Brigu domaćini u prvom, trećem, petom i šestom kolu u tim utakmicama domaćini će biti ekipama Olimpijac, MC Plus, Viktorija i debitanticama u ligi Olmissum. Na gostovanja će ići ekipama Alumnusa, Dinama te povratnicima nakon godine dana pauze Mirlović Zagori.

Cilj za Futsal Super Chicks bit će ostvariti plasman u doigravanje (playoff), odnosno na kraju regularnog dijela sezone zauzeti jedno od prva četiri mjesta. Neće to biti nimalo lagan zadatak prvenstveno zato što je ove sezone liga poprilično izjednačena te će svaka utakmica biti priča za sebe, donijet će svoje probleme i bit će zahtjevna na svoj način. Dakako, kao glavni favoriti ističu se, baš kao i prošle sezone, Dinamo i MC Plus, koji ujedno i prednjače kvalitetom.

Što se tiče rostera, on praktički ostaje jednak onome od lani izuzev Valentine Dubravice i Lucije Vunić koje su karijeru nastavile van Zadra, ali od ove sezone u četvrtom kolu "crveno-crnima" priključit će se Lana Rusković te mlada i talentirana vratarka Ana Ristovski.

- Pozivamo sve ljubitelje malog nogometa da dođu u subotu, 2. prosinca u dvoranu Osnovne škole Zadarski otoci na Bilom Brigu i daju podršku našim curama u utakmici u kojoj od 14:00 dočekujemo ekipu Olimpijca iz Županje kao prvi test u nove sezone, pozivaju iz Kluba.

30.11.2023., 09:06h
02. svibanj 2024 12:19