Zadarske mažoretkinjeFb/mažoretkinje Grada Zadra-zadarske Mažoretkinje
StoryEditor
ZADARSKE MAŽORETKINJE UOČI EP-A

Željka Vitlov: "Brojimo 100 članica, u tri kategorije, od 7 do 25 godina. Upisujemo i nove, u OŠ Šime Budinića"...

U periodu od 22. Do 25. rujna Zadar je domaćin Europskog prvenstva u mažoret plesu.

"Pozivamo vas da nam se u utorak 20.rujna s početkom u 11 sati pridružite na konferenciji za medije na temu predstojećeg prvenstva u prostoru Turističkog informativnog centra u palači Cedulin na adresi Jurja Barakovića 5 – poziva javno Željka Vitlov, predsjednica udruge Zadarskih mažoretkinja.

image

Zadarske mažoretkinje

Fb/mažoretkinje Grada Zadra-zadarske Mažoretkinje

"Zadarske mažoretkinje djeluju na području grada Zadra i Zadarske županije. Imamo 100 članica. Podijeljene su u kategorije kadetkinja, juniorki I seniorki. Kadetkinje su u dobi od sedam do sedamnaest godina, juniorke u dobi od dvanaest do četrnaest godina, a seniorke u dobi od petnaest do dvadesetipet godina. Imamo i početnički sastav, a to uklučuje djevočice u dobi od četiiri do šest godina. Sve smo cure. Tijekom cijele godine imamo natjecanja, državna, gradska, europska – kazala nam je Vitlov.

Zadarske mažoretkinje upisuju i nove članice, a upisi su u tijeku.

"Nastupamo na raznim događanjima, kulturnim, sportskim I humanitarnima. Imamo veliku podršku od Grada Zadra I Zadarske županije, te I od Turističke zajednice Grada Zadra. Sam mažoret ples je poseban, koriste se palice, a kao takav jako je dobar za razvijan je motorike kod djece, te povoljno utječe na razvoj djeteta. Upisi su u tijeku, subotom u 9 sati u Osnovnoj školi Šime Budinića – kazala je za kraj Vitlov.

image

Zadarske mažoretkinje

Fb/mažoretkinje Grada Zadra-zadarske Mažoretkinje
19.09.2022., 20:26h
JOSIPA ZEKANOVIĆ
19. rujan 2024 02:55