<p>Igor Cukrov i Ivana Orlić</p>
Igor Cukrov i Ivana OrlićVelimir Brkić
StoryEditor
BIOGRADSKO-SPLITSKA GLAZBENA SINERGIJA

Ivana Orlić i Igor Cukrov snimili duet

Dugogodišnji kolege i prijatelji Igor Cukrov i Ivana Orlić objavili su videospot za cover gotovo 30 godina starog hita Doris Dragović i Mladena Bodaleca "Baklje ivanjske"

- Poklanjamo publici jedan od najljepših hrvatskih dueta svih vremena, jedinih i neponovljivih Doris Dragović i Mladena Bodaleca, u nadi da će i ova naša verzija u aranžmanu Marsella Benzona pronaći put do vaših srca, poručili su Igor i Ivana koji su godinama priželjkivali suradnju. Igor Cukrov, Splićanin rođen u Šibeniku, s Huljićevom pjesmom "Lijepa Tena" bio je predstavnik na Pjesmi Eurovizije 2009. u Moskvi. Ivana je iz Biograda na Moru, ali od svoje 18 godine živi u Splitu, gdje je prati glas vrhunske zabavljačice.

- Svi koji su bili na mojim nastupima vidjeli su da u njima uživam i super se osjećam. Energična sam osoba, društvena, jednostavno volim se davati na nastupu, kaže Ivana Orlić

Ivana je 2012. dobila i Grb grada Biograda za humanost. Naime, zajedno s Antom Brzićem, Darijom Miletićem i Majom Jajčanin sudjelovala je u jednom TV show-u, a osvojenu novčanu nagradu su donirali biogradskoj Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama ‘Osmijeh‘.

Kako zajedno zvuče naš predstavnik na Eurosongu 2009. i lijepa Biograđanka sa splitskom adresom, pogledajte u priloženom videu.

https://youtu.be/6dYTJPMO5zY?si=0_0eXxk-aOFgmuVx

04.10.2024., 13:53h
05. listopad 2024 07:04