BIOGRAD/Split, 10.8.2022.”Crna kosa, crno oko”, Ivana Orlić,... Atraktivna Biograjka sa splitskom adresomVelimir Brkić
StoryEditor

Ljetni hit Ivane Orlić, Biograjke anđeoskog glasa

Ljeto je vrijeme kada stare ljubavi ožive i nove se stvore. Ali s nogama čvrsto na zemlji. Jer svaka žena treba znati voljeti – prvo sebe.

Ovako zvuči generalna poruka nove pjesme, sada, kantautorice, Ivane Orlić koja nosi ime "Crna kosa, crno oko", a koja je svjetlo dana ugledala u srijedu, 10. kolovoza 2022., na YouTube kanalu popularne Biograđanke sa splitskom adresom.

Naime, atraktivna pjevačica Ivana je iz Biograda na Moru, ali od svoje 18 godine živi u Splitu gdje je prati glas vrhunske zabavljačice.

Brza, ljetna pjesma

- "Crna kosa, crno oko" nosi posebno mjesto u mom srcu, kao i prvijenac "Egoist". Pjesma je brza plesna ljetna, brzo ulazi u uho. Tako je i aranžirana, snimljena, kazala je Ivana otkrivajući da je joj je novi glazbeni uradak poseban jer je ona osim u ulozi pjevačice briljirala i kao autorica teksta.

- Snimali smo je u prekrasnom ambijentu Marine Dalmacija Bibinje/Sukošan, kao i na karting stazi u Splitu kod mog prijatelja i poslovnog suradnika Matka Sinovčića. Sretna sam jer su u spotu za pjesmu sudjelovali svi moji prijatelji. A, kolega s fakulteta i dugogodišnji prijatelj utjelovio je tu fatalnu, nesuđenu, ljubav koje se napokon riješim. Jer, pjesma je ljubavna, ali govori o ljubavi prema sebi, reći će Ivana,pjevala.

- Poruka je jednostavna, svaka žena treba biti jaka i – svoja. I uz nju mora biti takav muškarac. Treba voljeti sebe, smijati se i voljeti ono što radite, istaknula je Ivana koja je snimila i nekoliko stranih covera i zabavnih mixeva.

Kraljica fešta, svadbi i rođendana

Prvo valja se dobro izguštati u ljetu uz "Crnu kosu, crno oko".

- U glazbenoj naobrazbi imam završenu osnovnu školu, dok sam Ekonomski fakultet završila u Splitu, navodi Ivana koja je spojila ljubav prema glazbi i struku, te otvorila PR agenciju

Svoje je organizacijske vještine, kako kaže, brusila je brojnim "terenskim" nastupima diljem Hrvatske. Od raznih evenata, preko vjenčanja, i proslava rođendana do fešta.

- Nastupam pod svojim imenom, a prate me prijatelji i kolege iz Euforija benda, a većinu vjenčanja radim s prijateljima i kolegama Matkom i Branom, poručila je Ivana Orlić.

10.08.2022., 15:13h
05. listopad 2024 08:01