<p>Karnevalsko vrime 2024.</p>
Karnevalsko vrime 2024.Tz Grada Zadra
StoryEditor
OD 20.30 SATI

Koncert Ljetnog kina u petak na Narodnom trgu, u HNK Zadar Ples pod maskama

Za koncert s početkom u 20:30 sati posjetitelje će zagrijavati DJ Ante Dujić od 20 sati, a nakon energičnog nastupa Ljetnog kina pozornicu na Narodnom trgu će preuzeti talentirani Hrvoje Čirjak

Ovog petka 9. veljače u sklopu manifestacije Karnevalsko vrime u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra na Narodnom trgu nastupa sjajni bend Ljetno kino kojeg čine Mladen Juričić – Max, Vlade Matulić i Filip Petković – Buki. Bend koji je osnovan u Postirama na Braču na sceni je već petnaestu godinu, a poznat je po svom veselom mediteranskom duhu i zvuku. U njihovoj izvedbi s ukulelama, klarinetom, bubnjem i troglasnim pjevanjem, pjesme iz različitih razdoblja i stilova postaju ludi ples. Najpoznatiji član svakako je Mladen Juričić, čovjek sa značajnim glazbenim iskustvom, gitarist koji je svirao i pjevao u grupama Film, Vještice, Azra, Le Cinema i So!Mazgoon.

- Trudimo se i radimo već dugi niz godina te guramo svoj prepoznatljiv stil. Najviše nastupamo po otocima i želio bi ih sve obići. To mi je poseban izazov jer je to tamo jedina zabava, a Zadar je polazna luka za velik dio otoka i bit će nam pravo zadovoljstvo nastupati i kod vas, potrudit ćemo se, kazao je Juričić najavljujući svoj nastup.

Za koncert s početkom u 20:30 sati posjetitelje će zagrijavati DJ Ante Dujić od 20 sati, a nakon energičnog nastupa Ljetnog kina pozornicu na Narodnom trgu će preuzeti talentirani Hrvoje Čirjak, koji će izvesti svoj Konge show. Ovaj Zadranin, poznatiji kao Hrce, na klupskoj je sceni deset godina svirajući instrument djembe uz pratnju DJ-a.

- Obožavam reggaeton i latino house glazbu, volim taj ritam i uvijek mi je cilj da publiku iza sebe ostavim s osmijehom na licu i pozitivnim umorom od plesa. Sve vas pozivam na Narodni trg u petak u 22 sata. Idemo se svi skupa malo isplesati, zabaviti i uživati, veselo je završio Hrvoje.

Osim u koncertima, posjetitelji će imati priliku sudjelovati i u polufinalnom izboru za najbolje maske te pritom razgledati izložbu karnevalskih fotografija na Narodnom trgu, što čini samo dio događanja u sklopu manifestacije Karnevalsko vrime. Naime, u isto vrijeme u petak navečer s početkom u 20 sati u Maloj dvorani HNK Zadar održava se tradicionalni Ples pod maskama uz nastup Song Busters banda.

Jutarnji dio programa započet će u petak u 9:30 sati kad će vrtićke skupine predstaviti svoje maske na Narodnom trgu uz Dj-a, voditelje i maskote. Karnevalski show za najmlađe nastavlja se u subotu ujutro od 11 do 13 sati, kada vas očekuje foto natjecanje za najbolju masku, dječje radionice, dvorci na napuhavanje, face painting i brojne druge zabavne igre. Večernji dio subotnje karnevalske zabave održat će se na Narodnom trgu od 20 sati uz DJ-a Antu Dujića i koncertni rock & roll spektakl Swingersa & Elvis Presleya. Večer će završiti u Gradskoj loži gdje se sprema atraktivni Silent Party uz odabrane mixeve DJ Meshija, DJ Rkoma i DJ Double D-ja.

05.02.2024., 13:01h
29. travanj 2024 11:52