Zadarski Azil
StoryEditor
UDOMITE ZADARSKE ŠAPICE

U zadarskom Azilu oni strpljivo čekaju ljubav i dom

Udomljavanje je jedna od najodgovornijih i najplemenitijih životnih vrijednosti. Udomljavanjem, ne samo da spašavate život napuštenoj životinji, već dobivate vjernog prijatelja koji će vama i vašoj obitelji pružiti bezuvjetnu ljubav i odanost. Iako u azilu psi dobivaju odgovarajuću njegu,uključujući cijepljenja, operacije, sterilizacije i socijalizaciju, sve te slatke njuškice čekaju na nekog tko će im pružiti ljubav i stalan dom.

Zadarski tjednik će, prema potrebama zadarskog Azila, objavljivati fotografije i informacije o psima koji su spremni za udomljavanje, kako bi zadarske šapice čim prije pronašle dom, a udomitelji novog, vjernog člana svoje obitelji.

Za početak, upoznajte dva brata, Felixa i Funkyja. Funky je malo tamnije dlake od Felixa, obojica imaju 10 mjeseci i znatiželjno promatraju svijet oko sebe. Početak života im nije bio lagan, pronađeni su u bespućima Velebita, zajedno s mamom, dobri ljudi su ih spasili od gladi i sigurne smrti i donijeli u Zadarski azil. U azilu su sedam mjeseci, super se slažu s drugim psima, zaigrani su i veseli. Rastom su malo veći i s velikom nadom u okicama, nadaju se svojim obiteljima koje će ih zavoljeti jednako kao i oni njih i kojima će pružiti neizmjernu radost i vjernost. Za sve informacije o Felixu i Funkyju, javite se u Zadarski azil, Put Nina 252 ili na 095/ 792-57-81.

26.07.2024., 07:22h
08. rujan 2024 02:22