Nema čega nema za zabavu i uzbuđenja
StoryEditor
UŽIVANJE U MORU ZABAVE I ADRENALINA

DALMALAND U BIOGRADU Hrvatski centar zabave otvara vrata 28. travnja!

Zabavni centar slavi svoj šesti rođendan i uz niz ugodnih iznenađenja posjetiteljima svoja vrata otvara u petak...

Zabavni park ili Fun Park Biograd, sada hrvatski zabavni centar Dalmaland, proslavlja svoj šesti rođendan i s pregršt ugodnih iznenađenja za posjetitelje svoja vrata otvara neposredno pred prvosvibanjske praznike, u petak 28. travnja 2023.

image

Dio Dalmalanda za neustrašive

- Dalmaland je napravljen po uzoru na poznate svjetske centre adrenalinske zabave i ima 24 atrakcije podijeljene u tri cjeline: Gusarski grad, Divlji zapad i Svemir, kazao je poznati poduzetnik Darko Eškinja – Bure, investitor i partner Franje Koletića, vlasnika i direktora Mirnovac pirotehnika.

Svijet fantazije, avanture, adrenalina i vrhunske zabave...

Prvi tematski zabavni park u Hrvatskoj kod Crvene luke, uz Jadransku magistralu od Biograda na Moru prema Splitu, plijeni izuzetno zanimanje i svojim atrakcija uvodi u svijet fantazije, pozitivne energije, avanture, adrenalina, vrhunske zabave.

- Ovdje se stvarno uživa, uđeš kao roditelj ili djed u veliku i beskonačnu zabavu, a izađeš kao dijete ili unuk, uvjerljiv je Eškinja.

Ovaj zabavni centar, naime, ostavlja bez daha na tisuće posjetitelja koji ga posjećuju kako bi uživali u moru adrenalina i zabave...

“Ovdje se stvarno uživa, uđeš kao roditelj ili djed u veliku i beskonačnu zabavu, a izađeš kao dijete ili unuk"- Darko Eškinja – Bure...

- U proteklom razdoblju proslavili smo na desetke dječjih rođendana, izmamili na lica tisuće osmijeha, čuli bezbroj krikova oduševljenja, straha, kliktaje oslobađanja energije koju pruža adrenalinski dio zabavnog centra, istaknuo je Eškinja. Ako voliš adrenalin, bez problema ćeš juriti, visjeti naopako, spuštati se, padati, dizati, okretati, zakretati.

Prepoznati u Europi i svijetu

image

Gusarice i brojni povjesni likovi

- Bazeni, tobogani, vodeni spustovi od lipnja pridružit će se već poznatom Jurskom svijetu, Svemiru, Piratskom zaljevu i Divljem Zapadu te spojiti vožnje na atrakcijama i tematsku zabavu s kupanjem. Time će i Hrvatska stati uz bok samo nekoliko zemalja u Europi i svijetu, ponosno će Josip Zurak, stručnjak za markenting Dalmalanda.

U zabavnom centru Dalmaland ne možeš ostati gladan ili žedan pokraj brojnih ugostiteljskih objekata, koji će zasigurno zadovoljiti potrebe svih posjetitelja

- Za djecu do 100 cm ulaz je slobodan kao i za djecu do 12 godina, ako imaju taj dan rođendan. Za sve od 100 cm do 140 cm visine ulaz je 20 eura, kao i za seniore 65+ te osobe s invaliditetom. Za 4 djece od 100 cm do 140 cm ulaz je 77 eura. Grupna cijena za 20 osoba s najavom 5 dana prije dolaska je s 15% popusta. Standarna cijena je 24 eura, temeljit je Zurak.

image

Spektakularni aquapark se otvara u lipnju

Velimir BrkiĆ
28.04.2023., 08:23h
VELIMIR BRKIĆ
20. travanj 2024 17:11