Dvd Tkon
StoryEditor
Vrijednost 43.000 eura

Općina Tkon financirala radove na uređenju dvorišta i pristupne ceste DVD-a Tkon

Izuzev asfaltiranja dvorišta i pristupne ceste u vrijednosti od 43.000,00 EUR te redovnog propisanog davanja za potrebe rada i djelovanja Društva, Općina Tkon je tijekom 2024. godine sufinancirala i nabavu opreme u iznosu od 8.000,00 EUR-a, a čime je razvidna uspješna i uzajamna suradnja sa svrhom proaktivnog djelovanja u protupožarnoj zaštiti svih otočana i gostiju, materijalnih dobara, ali i prirodnog okruženja

S ciljem omogućavanja urednog i svrsihodnog okoliša postojećeg objekta vatrogasnog doma, a posebice kada je u pitanju učinkovito operativno djelovanje Dobrovoljnog vatrogasnog društva Tkon, Općina Tkon je financirala radove na uređenju dvorišta i pristupne ceste.

Asfaltirana podloga sada zaokružuje cjelokupnu sliku ovog područja te omogućava površinu koja pruža mogućnost za lakši i jednostavniji manevar voznog parka, ali i za održavanje vježbi i obuke članova DVD-a koje ovim činom još jedanput iskazuju važnost preventivnog djelovanja zaštite od požara.

Zahvaljujući trudu i zalaganju aktivnih članova, DVD Tkon iskazuje sliku ozbiljnog i usmjerenog Društva, koje Općina Tkon time i redovito podržava.

image
Dvd Tkon
image
Dvd Tkon
10.10.2024., 10:52h
11. listopad 2024 03:56