<p>Privlačka noć</p>
Privlačka noć
StoryEditor

Privlačka noć u četvrtak, 4. 8. uz Giuliana i Ivicu Sikirića Iću

Ovog četvrtka, 4. kolovoza svi putevi vode u Privlaku, na tradicionalnu Privlačku noć koja iz godine u godinu na igralištu Loznica okupi na tisuće ljudi iz cijele Hrvatske. Posjetitelje će ove godine do ranih jutarnjih sati zabavljati bibinjski slavuj Ivica Sikirić Ićo i Giuliano.

Ivica Sikirić Ićo poseban je fenomen hrvatske i dalmatinske glazbe. Njegove pjesme vrte se svakodnevno na svim domaćim radijskim postajama, a spotovi na internetu imaju milijunski broj pregleda.  

Spot za jednu od novijih Ićinih uspješnica „Opet je jubin cilin tilon“ sniman je upravo u Privlaci, na rtu Artić tako da će poveznica s privlačkom publikom biti još jača i snažnija.

Višesatni zabavno – glazbeni spektakl obogatit će i Giuliano, koji je široj javnosti možda najpoznatiji po pjesmama s kojima je nastupio na Dori kao što su pjesme „Sjaj u očima, otkriva te“ i „Srna i vuk“, te duetima s Marijanom Banom, pjesmom „Jugo“ te duetom s Vesnom Pisarović u pjesmi „Bježi od mene“.

Tijekom cijele večeri, publika će moći uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi, a za ponoć je zakazan veličanstven vatromet, na kojeg su privlački gosti već naviknuli. Program započinje od 21 sat, a ulaz je besplatan. Organizatori događaja su Turistička zajednica Općine Privlaka, Općina Privlaka i komunalno društvo Artić. 

03.08.2022., 11:39h
20. rujan 2024 00:05