Pohvale za moderni dizajn Zadarskog tjednika
StoryEditor
FOTO ĐIR: MOJ KAFIĆ...

Šumpreš u Biogradu na Moru - gostima ne manjka baš ničega, pa "ni ptičjeg mlika!"

U fotogaleriji možete vidjeti goste na jutarnjoj kavi u popularnom kafiću, caffe baru Šumpreš u Biogradu na Moru, u centru nadomak rive i šetnice uz obalu od Bošane do Solina i glavnih gradskih plaža.

Danijela Kapetanović, njezin suprug Marin i osoblje već 22 godine u Šumprešu brinu da gostima ne nedostaje ničega, pa ni i “ptičjeg mlika”. Između ostalog, tu je i tiskano izdanje Zadarskog tjednika, novog, modernog glasila Zadra i Zadarske regije koje izlazi svakog petka...

Treba istaknuti kako Danijela Kapetanović, njezin suprug Marin i osoblje već 22 godine u Šumprešu brinu da gostima ne nedostaje ničega, pa ni i “ptičjeg mlika”. Između ostalog, tu je i tiskano izdanje Zadarskog tjednika, novog, modernog glasila Zadra i Zadarske regije koje izlazi svakog petka.

image

Kultni biogradski kafić s 22-godišnjom tradicijom

Već ovog vikenda Zadarski tjednik je u jednom od vaših omiljenih kafića, kafića u kojem se može pročitati Zadarski tjednik. Slike ćemo objaviti slijedećeg petka u novom, 14. broju Zadarskog tjednika. Dakako, i na portalu Zadarskog tjednika (www.zadarskitjednik.hr) i na Facebook stranici - Zadarski portal plus.

Živi, zdravi i veseli bili!

I, da, puno više detalja - u našoj fotogaleriji, klikom na ikonicu iznad teksta...

image

Ljubazno i uslužno osoblje, uvijek pri ruci

23.09.2022., 13:00h
VELIMIR BRKIĆ
18. travanj 2024 10:16