12736
Velimir Brkić
StoryEditor
Tjedan će završiti koncertom Jasne Zlokić

Sutra se u Ražancu održava tradicionalna Ražanačka alka, a u petak Ražanačka regata

U Ražancu se ovaj tjedan održavaju dvije tradicionalne manifestacije: u srijedu Ražanačka alka, a u petak povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti Ražanačka regata

U srijedu 2. kolovoza.2023. s početkom u 20:00 sati kod Staroga Porta počinje tradicionalna Ražanačka alka.  Kao i dosadašnjih godinaočekuje Vas puno zabave, a za natjecatelje je pripremljen i bogat fond nagrada. 

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza. svake godine TZO Ražanac organizira manifestaciju pod nazivom Ražanačka regata. Na manifestaciji se okupljaju mali i veliki brodovi koji polaze sa ražanačke rive, plove prema školju Mali i Veliki Ražanac na kojima bace vijence za poginule branitelje.

Manifestacija završava kada brodovi okruže školjeve i vrate se nazad u rivu. Nakon regate uvijek je pripremljena zakuska i piće za sve sudionike, a u večernjim satima u centru Ražanca organizira se koncert s popularnim pjevačima iz Hrvatske glazbene scene. Ove godine u posjet Ražancu dolazi Jasna Zlokić.

01.08.2023., 09:26h
19. rujan 2024 16:12