<p>Policija</p>
PolicijaPu Zadarska
StoryEditor
Samo materijalna šteta

34-godišnjak uhićen jer se s S 2.8 promila u krvi zabio u parkirani automobil

Jutros je uz optužni prijedlog zbog počinjenih prometnih prekršaja prepraćen na Kazneno-prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirane su dvije krađe, narušavanje javnog reda i mira te dvanaest prometnih nesreća u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Krađa

Jučer, 05. lipnja u prijepodnevnim satima u Zadru, na predjelu Voštarnice, nepoznati počinitelj otuđio ruksak u vlasništvu 23-godišnjeg državljanina Velike Britanije. Materijalna šteta iznosi preko tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Tijekom vikenda, 03./04. lipnja na području mjesta Pristeg, nepoznati počinitelj je 62-godišnjem vlasniku otuđio mladu telad (4 kom). Materijalna šteta iznosi preko tisuću eura, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela krađe.

Zbog izazivanja prometne nesreće pod utjecajem alkohola, vozač prepraćen nadležnom sudu

Sinoć, 05. lipnja oko 21 sat u Zadru, na ulici Put Pudarice, vozač automobila zadarskih registarskih oznaka je pod utjecajem alkohola izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom, kada je udario u parkirano vozilo s druge strane kolnika. Kod 34-godišnjeg vozača je utvrđena koncentracija alkohola od 2,85 promila poradi čega je uhićen i smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Jutros je uz optužni prijedlog zbog počinjenih prometnih prekršaja prepraćen na Kazneno-prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

06.06.2023., 10:02h
26. travanj 2024 17:32