Koncert Vojka V na KvartArtu 2023.Linda Vidović
StoryEditor
RIJEČ ZADRANA

Ima li u Zadru dovoljno sadržaja za mlade?

Mišljenja su podijeljena, neki smatraju da ima dovoljno raznolikih aktivnosti, dok drugi izražavaju osjećaj nedostatka zabave prilagođene njihovim interesima

Pitali smo naše mlađe sugrađane da podijele svoje mišljenje o dostupnosti sadržaja za mlade u Zadru. Mišljenja su podijeljena, neki smatraju da ima dovoljno raznolikih aktivnosti, dok drugi izražavaju osjećaj nedostatka zabave prilagođene njihovim interesima...

Roko

image

Roko

Linda Vidović

Mislim da Zadar ne nudi dovoljno sadržaja za svoje građane, pogotovo ne za mlade. Zaista se nema što raditi, često mi bude dosadno.

Katarina

image

Katarina

Linda Vidović

Što se mene tiče, Zadar nudi dovoljno događaja i manifestacija za nas mlade. Nađe se uvijek za svakog ponešto, zaista se ne mogu požaliti.

Ana

image

Ana

Linda Vidović

Mislim da nema dovoljno predstava, izložbi i općenito kulturnih događanja. Što se tiče klubova i koncerata, može i bolje, ali je relativno okej.

Barbara

image

Barbara

Linda Vidović

Kad je Advent, bude zabavno, ali svakodnevno i nema baš puno toga. Sve ovisi o prigodi i dobu godine, raznim praznicima, blagdanima...

Dujo

image

Dujo

Linda Vidović

Ima dovoljno i sportskih i zabavnih sadržaja. Nađe se svega i za starije i za mlade, a sve je prilagođeno i različitim sklonostima građana.

Petrunjela

image

Petrunjela

Linda Vidović

Teretana, koja postoji u novom Studentskom domu, još uvijek nije ni raspakirana. No, svakako i općenito nedostaje sadržaja za nas koji smo tu došli studirati.

27.11.2023., 11:13h
LARISA KRIZMANIĆ
03. svibanj 2024 05:40