ADVENT U ZADRULINDA VIDOVIĆ
StoryEditor
RIJEČ ZADRANA

Jeste li zadovoljni ovogodišnjim Adventom?

Rezultati naše ankete kristalno su jasni - naši sugrađani su i više nego zadovoljni ponudom na Adventu

Matej

image

Matej

LINDA VIDOVIĆ

Rado dolazim na Advent svake godine, volim ovaj ugođaj, uvijek je puno ljudi. Dobar je i program, slušam Intrade i Jolu. A što se tiče hrane i piće, evo pijem tradicionalni PT, a pojest ću domaću kobasicu. Cijene su ok, čak mi se čini jeftinije nego lani.

Petra Pera

image

Petra Pera

LINDA VIDOVIĆ

Studiram u Zadru i idem na kućice svake godine, raduje me ova vesela atmosfera. Izbor hrane je zaista velik, svatko može pronaći nešto što voli. S obzirom na cjelokupnu ekonomsku situaciju, bilo bi bolje da su cijene niže, ali ipak nije prestrašno.

Andi Marković

image

Andi Marković

LINDA VIDOVIĆ

Volim Advent i dolazim često ovdje. Nažalost, od odlaska na otvorenje odustali smo zbog kiše, ali program je generalno odličan, posebno me veseli Silente. Kad je riječ o cijenama, za studentski budžet je sve puno, ali realno, sve je potpuno pristupačno.

Krešimir Šopić

image

Krešimir Šopić

LINDA VIDOVIĆ

Zadovoljan sam ponudom ove godine. Najviše mi se sviđa pozitivna atmosfera, a i zabavni program je odličan, dobri su izvođači. Volim pojesti kobasicu, popiti čaj i kuhano vino. A cijene su poštene, svakako ću često dolaziti ovdje i uživati.

Tina Brajević

image

Tina Brajević

LINDA VIDOVIĆ

Slično je kao i prošle godine, nema nekih većih iznenađenja. Osim koncerta Silente, to je lijepo iznenađenje! Piće ovisi o dobu dana, ujutro kavica, navečer kuhano vino, a uz oboje odlično idu fritulice. Cijene su samo malo više nego lani, zadovoljna sam.

Nina

image

Nina

LINDA VIDOVIĆ

Često dolazim, najdraža mi je kućica Petrunjela jer se tu okuplja najbolja ekipa. Ali obožavam i Picnicove burgere i probala sam pulled pork, pijem, tipično zadarski, PT. Zabavni program je super, cijene su korektne, pred nama je lijepo i veselo razdoblje.

06.12.2023., 14:45h
DORIS BABIĆ
03. svibanj 2024 13:44