Pixabay
StoryEditor
PREDNOVOGODIŠNJA ANKETA

Po čemu ćete pamtiti 2022. godinu?

Pitali smo Vas...

Brojimo- sitno! Tri, dva, 1... 

Ulazimo u 2023. A po čemu ćemo pamtiti 2022?

image

Josipa Alavanja

Linda Vidović

JOSIPA ALAVANJA

Sve mi je bilo lijepo u ovoj godini, teško mi je uopće izdvojiti nešto. Postigla sam sportske i druge uspjehe i još puno toga. Za mene je 2022. bila jako dobra godina, a iduća će, vjerujem, biti još bolja.

 

image

Ante Dukić

Linda Vidović

ANTE DUKIĆ

Ja ću 2022. godinu pamtiti po kraju korone. Pandemija nam je svima dosadila, sretan sam što je gotovo s tim. A najljepše mi je što sam živ s osamdeset godina. Samo nek je zdravlja, drugo se sve sredi.

 

image

Marija Dukić

Linda Vidović

MARIJA DUKIĆ

Pamtit ću ovu godinu po uspjehu naše reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, bilo je uzbudljivo i napeto. Navijala sam i veselila se. Iduća će isto biti dobra, imamo zdravu obitelj i to je dovoljno za sreću.

 

image

Mirjana Kovačević

Linda Vidović

MIRJANA KOVAČEVIĆ

E, ovu godinu ću zapamtiti kao godinu kad me počelo boljeti, više nisam mlada. Slabije vidim, slomila sam ruku... Ali veselilo me Svjetsko prvenstvo! Iduća će biti bolja, treba mi svježine i Duha Svetoga.

 

image

Kornelija A. Giunio

Linda Vidović

KORNELIJA A. GIUNIO

Pamtit ću ovu godinu po ratu u Ukrajini. Ukrajinci imaju pravo na autonomiju i prestrašno je što se događa. U iščekivanju sam reakcije ruskog naroda. A i privatno, dogodile su mi se velike promjene ove godine.

 

image

Juso Dizdarević

Linda Vidović

JUSO DIZDAREVIĆ

A po čemu ću pamtiti 2022.? Po svemu, radovao sam se Svjetskom prvenstvu u Katru, korona me zaobišla, pandemija se smiruje... Šetam, obavim kupnju, popijem makijato i dobro je...

31.12.2022., 10:24h
19. travanj 2024 00:40