karikatura buka na Poluotoku  Tomislav Grbin
StoryEditor
Pitali smo sugrađane

Smetaju li Vam turisti i buka na Poluotoku ljeti?

Nekima smetaju, neki samo zaobilaze Poluotok ljeti, a nekima uopće ne smetaju

Zdravko

image

Zdravko

Linda Vidović

Uopće mi ne smetaju ni turisti, niti buka. Inače živim u velikom gradu, pa mi ne smeta, navikao sam. Inače živim u New Yorku, ali sam se prije osam mjeseci vratio u Zadar, ovdje je ipak mirnije.

Petar

image

Petar

Linda Vidović

Smeta mi kad je prevelika koncetracija turista, nastaju gužve... Smeta mi buka i bezobzirnost, ponašaju se kao da su jedini na svijetu, mi kao da ne postojimo u svom gradu ovih par mjeseci.

Josip Katalinić

image

Josip Katalinić

Linda Vidović

Ne smetaju mi turisti i buka ljeti jer ne idem na Poluotok ljeti. Izbjegavam ga u potpunosti pa nemam taj problem. I to je to, vrlo jednostavno za one koji ne vole ovu špicu i natrpanost.

Irena Matulić

image

Irena Matulić

Linda Vidović

Ne mogu reći da mi smetaju turisti na Poluotoku nešto previše, prilagodim se. Ljeti izbjegavam dolaziti na Poluotok ako mi nije baš neka potreba i to je to. Najbolje rješenje.

Mario Županović

image

Mario Županović

Linda Vidović

Smetaju mi turisti generalno, ne samo na Poluotoku i ne samo u Zadru. U turistificiranoj zemlji uz skupoću svega i svečega, kao i nesnosnu gužvu, to je šlag na torti kaosa....

Marko Vučetić

image

Marko Vučetić

Linda Vidović

Budući da mi smetaju politike potpunog nehaja i nedefiniranih odnosa u gradu, mogu reći da su turisti žrtve nerazvijenih turističkih politika u gradu. Stanovništvo i oni koji dođu pate na račun toga.

04.06.2023., 12:19h
19. travanj 2024 21:19