27136
Grad Zadar
StoryEditor
Vrijednost radova je 485.442,97 eura

Sutra počinje izgradnja parka "Novi Bokanjac"

U parku je predviđen niz sadržaja za aktivan boravak u prirodi kao što su: amfiteatar, trim staza, šah, čunjevi, umjetna stijena za penjanje, vodena površina, boćalište, igralište za badminton, stolni tenis i drugi sadržaji

Sutra počinju radovi izgradnje parka „Novi Bokanjac“ koji se nalazi uz prometnicu Kažimira Zankija od Puta Bokanjca do Žmirića, kod tzv. predvojničke. Uvođenje izvođača radova održati će se u utorak 18. srpnja 2023. u 9.00 sati na budućoj lokaciji parka.

Gradonačelnik Grada Zadra zajedno sa suradnicima i predstavnicima izvođača radova, projektanta i stručnog nadzora obići će lokaciju gradilišta budućeg parka „Novi Bokanjac“ te će se prezentirati novi sadržaji i projekt izgradnje u parku koji će se prostirati na 7,5 hektara, te će biti omeđen Ulicom Hrvatskog sabora na jugu, Putom Vrela na istoku i Ulicom Franje Fanceva na sjeveru.

U parku je predviđen niz sadržaja za aktivan boravak u prirodi kao što su: amfiteatar, trim staza, šah, čunjevi, umjetna stijena za penjanje, vodena površina, boćalište, igralište za badminton, stolni tenis, rampa za rollere, karoce, kamene skulpture, igrališta za djecu sa pješčanikom, drvenim površinama, travnjakom labirintom, nadstrešnice, pergole, uređene zelene površine, kameni zidovi, obnovljene mocire i suhozidi, obnovljena borova šuma.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi 388.354,38 eura bez PDV-a, odnosno 485.442,97 eura sa PDV-om. Rok završetka radova je 90 dana od dana uvođenja Izvođača u posao.

17.07.2023., 15:28h
14. svibanj 2024 16:58