<p>Liječnik Luka Matak</p>
Liječnik Luka MatakOsobni Album/ZT
StoryEditor
za najzapaženije stručno ostvarenje

Zadarskom liječniku Luki Mataku godišnja nagrada Hrvatske liječničke komore

Liječnik Matak je prvi u Hrvatskoj, a među prvima u svijetu, napravio operaciju kojom je odstranio karcinom maternice bez noža i endoskopskih rupica

Zadarski liječnik, Luka Matak, mag. univ. spec., dr. med., specijalist ginekologije i opstetricije, prvi je u Hrvatskoj, a među prvima u svijetu, napravio operaciju kojom je odstranio karcinom maternice bez noža i endoskopskih rupica.

Svjetski priznat pothvat našega liječnika Luke Mataka sada je i službeno prepoznat u Hrvatskoj, jer je osvojio godišnju nagradu Hrvatske liječničke komore za najzapaženije stručno ostvarenje u području liječničke profesije, kako javlja HRT.

U ekskluzivnom razgovoru sa Zadarskim tjednikom u listopadu, liječnik Matak pružio je uvid u inovativnu operaciju karcinoma.

Raduje nas činjenica da u našem gradu imamo kvalitetne, angažirane i sposobne mlade liječnike poput liječnika Mataka, čija predanost i stručnost donose svjetlo u područje zdravstva. Liječniku Mataku upućujemo iskrene čestitke i želje za puno uspjeha u nastavku njegove već sada izuzetne karijere.

18.12.2023., 10:00h
03. svibanj 2024 14:56