Vrata Velebita, vjenčanje Carolin Schmitz i Tonća Marčića... Ljubav za sva vremenaVelimir BrkiĆ
StoryEditor
VJENČANJE U SRCU VELEBITA KOJE BI POŽELJELA SVAKA MLADENKA

Iz Engleske u Ljubotić na - vjenčanje iz snova...

Carolin iz Njemačke i Tonći iz Zadra, koji trenutačno borave i rade u istočnoj Engleskoj, vjenčali su se u srcu Parka prirode Velebit, u Ljubotiću na izletištu Vrata Velebita legendarnog Šime Gazića

Tonći Marčić (41), planinar iz Zadra, s privremenim boravištem u Engleskoj, i njegova odabranica srca, dr. znanosti Carolin Schmitz iz Njemačke, koja na Sveučilištu u Cambridgeu u istočnoj Engleskoj predaje povijest medicine, imali su vjenčanje iz snova. Spektakularno vjenčanje održano je u srcu Parka prirode Velebit, na izletištu Ljubotić legendarnog Šime Gazića.

image

Orginalna, jedinstvena kumina čestitka

Velimir BrkiĆ

- Kao planinar ovuda sam hodao i penjao se godina. A moja Carolin čim je prvi došla u Ljubotić i ovdje kupila prirodni med zaljubila se na prvi pogled u ovaj gotovo nadnaravni krajolik i odmah poželjela da upravo ovdje u Ljubotiću u vječni savez okruni našu međusobnu ljubav, s puno ljubavi će zadarski mladoženja Tonći.

Spektakularno vjenčanje na Vratima Velebita

Ostvarilo se vjenčanje iz snova, kakvo bi svaka mladenka mogla poželjeti. Na Vratima Velebita, uronjenim u listopadnu šumu i okruženim krševitim vrhovima, ispunjen mirisima, zvukovima i doživljajima divljine, tradicije i naslijeđa Podvelebitskog kraja, okupilo se 70-ak uzvanika koje su Carolin i Tonći pozvali da uveličaju i podjele s njima najsretniji dan njihovog života.

image

Bračni zavjet, prisega mladoženje Tonća

Velimir BrkiĆ

Nakon službenog vjenčanja pred matičarem u Općini Starigrad Paklenica, među svojim najdražima i najmilijima gore u Ljubotiću okrunili su ljubavnu priču koja im je podarila trogodišnjeg sina.

- Ima li nečeg uzvišenijeg za dvije duše nego kad osjete da su združene za cijeli život. Svaki je čovjek čovjeku zapravo lijek i svaka duša traži svoju srodnu kako bi bile u braku, zajedničkom životu, zaljubljeno će i emotivno zadarska nevista Carolin.

Neka su vjenčanja bezvremenska. Takvo je bilo romantično vjenčanje Carolin i Tonća. Svaki detalj bio je dobro osmišljen i pripremljen, od bajkovitog dolaska mladenaca stoljetnim kamenim skalinama, do velikog, raskošnog šatora za svečanu večeru u režiji Angelus Cateringa iz Biograda na Moru.

Zalog vječne ljubavi

Na nadasve emotivnoj svečanosti razmjene vjenčanih prstenove i oni najtvrđeg srca pustili su suzu radosnicu, povjerio se DJ Davor Valčić, radijski voditelj i bivši član kultnog benda Postolar Tripper, koji je znalački odabirao glazbu za ovo jedinstveno vjenčanje...

Ostvarilo se vjenčanje iz snova, kakvo bi svaka mladenka mogla poželjeti. Na Vratima Velebita, uronjenim u listopadnu šumu i okruženim krševitim vrhovima, ispunjen mirisima, zvukovima i doživljajima divljine, tradicije i naslijeđa Podvelebitskog kraja, okupilo se 70-ak uzvanika koje su Carolin i Tonći pozvali da uveličaju i podjele s njima najsretniji dan njihovog života...

Na vjenčanju po scenariju mladenke i mladoženje ceremonija i svečanost je obogaćena prigodnim zavjetima i međusobnim prisegama Carolin i Tonća, kao i prigodnih željama kume, mladenke sestre, i kuma, te još nekoliko njihovih najbližih. I to na hrvatskom, njemačkom, engleskom i španjolskom jeziku.

"Kad bih sve ljudske i anđeoske jezike govorio, a ljubavi ne bih imao, bio bih poput mjedi što ječi ili cimbala što zveči", prvi je stih "Hvalospjeva Ljubavi" iz Prve poslanice Korinćanima, koja je s vidnim emocijama cijela pročitana i upućena mladencima kao zalog ljubavi i sreće.

Kako je protekao čin i dan iz snova pogledajte više u fotogaleriji, klikom na ikonicu iznad teksta...

12.09.2022., 19:04h
14. svibanj 2024 17:29