ODMOREE, CAMP & HOSTELMiranda Trklja
StoryEditor
U RTINI

Najbolji mali kamp u Hrvatskoj, Odmoree, svečano proslavio svoj 10. rođendan

Hrvatska je po kvaliteti kampova i uslugete sigurnosti destinacije, jedna od najboljih kamping destinacija Europi

Prošlog je vikenda Family kamp Odmoree proslavio svoju 10. godišnjicu rada, i to u krugu obitelji, prijatelja i bliskih suradnika. Ovaj mali obiteljski kamp u Rtini u siječnju 2024. po treći je put proglašen najboljim u Hrvatskoj, prema izboru nizozemske platforme ACSI, jedne od najstručnijih za kamping u Europi, uz Njemački ADAC.

Prošli petak kampom Odmoree prevladale su zlatna, bijela i plava boja, u znaku jubilarnog rođendanskog slavlja. Najbolji mali kamp u Hrvatskoj proslavio je svoj 10. rođendan u krugu obitelji, prijatelja i bliskih suradnika, a za tu su prigodu pripremili party o kojem će se još dugo pričati.

image

ODMOREE, CAMP & HOSTEL

Miranda Trklja

Lokacija na kojoj je ovaj mali obiteljski kamp smješten, sama po sebi je jedinstvena i otmjena pa u ovakve ambijente nije teško uklopiti prirodne i oku ugodne dekoracije. VIP goste je dočekao crveni tepih te ulaz na terasu i bazen ukrašen balonima te nagradama i priznanjima koje je Odmoree dosad osvojio.

Za vrhunske zalogaje pobrinuo se poznati zadarski chef Josip Vrsaljko, a tematski su ga pratili barmeni Muro Bara iz Zadra sa svojim signature koktelima, kreiranim baš za ovu prigodu. Pozitivnu atmosferu uz prekrasan bazen i romantičan zalazak sunca, dodatno je "zapalio" DJ i saksofonist Ante Valčić, pravodobnim odabirom glazbe koja se savšeno sljubila s energijom gostiju. Osim vrhunske ponude hrane i pića te gostoprimstva, vlasnici Andreas i Martina Stošić pobrinuli su se da njihovi klijenti doma ponesu i darove za uspomenu.

Ove godine kamp Odmoree proslavio je slavi svoj 10. rođendan, dok njegovi vlasnici imaju preko 24 godine iskustva u kamping sektoru. Započeli su s većim, drugačijim kampom, ali su, osluškujući potrebe i želje svojih gostiju, shvatili da sve više ljudi preferira male obiteljske kampove. U takvim kampovima gosti nisu samo broj, već su u bliskom kontaktu s osobljem i vlasnicima, što stvara jedinstvenu i toplu atmosferu.

image

ODMOREE, CAMP & HOSTEL

Miranda Trklja

Ostale nagrade i priznanja koje je Odmoree osvojio:

Ecocamping – priznanje za najbolji mali kamp u Hrvatskoj

Dobitnik Turističkog cvijeta 2016. godine

Dobitnik nagade Eco Camping i

OK mini caps

09.07.2024., 11:39h
06. listopad 2024 19:30