<p>Susret u Županiji</p>
Susret u ŽupanijiZdŽ
StoryEditor
ZADARSKA ŽUPANIJA

U nastupnom posjetu - Nj.E. Simon Thomas...

Župan Božidar Longin primio je u nastupni posjet Nj.E. Simona Thomasa, veleposlanika Velike Britanije i Sjeverne Irske u RH.. Razgovarali su o mogućim ulaganjima u razvojne projekte, održivom turizmu, najnovijim podatcima o stanju zaposlenosti i broju stanovnika te daljnjim ulaganjima u Luku Gaženica i Zračnu luku Zadar.

Veleposlanika Thomasa posebno je zanimalo u kojim bi budućim razvojnim projektima engleski investitori mogli sudjelovati te je pohvalio Zadarsku županiju koja je razvojno uravnotežila čitavo svoje područje te povezala zaleđe I otoke. Župan Božidar Longin uz ostalo je upoznao veleposlanika sa svim aktualnim podatcima vezanim uz Zadarsku županiju te izrazio nadu za buduću suradnju.

Ovo je inače bio drugi susret veleposlanika Thomasa i župana Longina, nakon što su se u travnju ove godine susreli prilikom gostovanja Kraljevskog ratnog zrakoplovstva Velike Britanije i Sjeverne Irske "Red Arrows" u vojarni "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku. Sastanku su nazočili i pročelnici Katarina Miletić, Ivan Šimunić i Ante Sjauš...

30.09.2022., 18:15h
ZADARSKI TJEDNIK
16. rujan 2024 21:22