<p>Policija kazneno prijavila dvojac</p>
Policija kazneno prijavila dvojacPu Zadarska
StoryEditor
POLICIJA JAVLJA:

U protekla 24 sata - 1 teška tjelesna ozlijeda, 1 krađa, 1 remećenje mira, 5 prometnih nesreća...

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirana je teška tjelesna ozljeda, 1 krađa, 1 narušavanje javnog reda i mira te 5 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene, javlja PU zadarska ...

DOVRŠENA KRIMINALISTIČKA ISTRAŽIVANJA

Osumnjičen za nanošenje tešku tjelesnu ozljed

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje 28-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Sumnjiči ga se da je u večernjim satima 20./21. rujna u Benkovcu, dok se nalazio u posjetu kod 58-godišnjaka, fizički nasrnuo na njega uslijed čega je oštećeni zadobio teške tjelesne ozljede, izvijestila je policija.

Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu zbog teške tjelesne ozljede podnosi kaznena prijava.

Osumnjičen za krađu

Policijski službenici Postaje granične policije Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom, koji se sumnjiči za šumsku krađu. Naime, sumnjiči ga se da je tijekom rujna ove godine na predjelu Gračaca posjekao i otuđio ukupno 35 stabla hrasta i graba u vlasništvu trgovačkog društva.

Materijalna šteta je veća od tisuću kuna, a protiv osumnjičenog je nadležnom državnom odvjetništvu zbog krađe podnesena kaznena prijava.

22.09.2022., 15:57h
ZADARSKI TJEDNIK
27. travanj 2024 03:34