<p>Poljoprivredno- edukacijski centar</p>
Poljoprivredno- edukacijski centarZadarska županija
StoryEditor
ugovor vrijedan 1.266.023,96 eura

Župan Longin u ponedjeljak potpisuje ugovor o izgradnji Poljoprivredno-edukacijskog centra u Zemuniku Donjem

Poljoprivredno-edukacijski centar planira se realizirati na prostoru površine oko 3 hektara, a osnovni cilj projekta je izgradnja edukacijskog centra za stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje lokalnih poljoprivrednih proizvođača

Nakon provedenog postupka javne nabave odabran je izvođač radova na izgradnji Poljoprivredno-edukacijskog centra te će tim povodom u ponedjeljak, 26. lipnja u 12 sati u Općinskoj vijećnici u Zemuniku Donjem biti upriličeno potpisivanje ugovora između Zadarske županije kao naručitelja te izvođača radova, tvrtke Reliance d.o.o. iz Splita. Ugovor će potpisati župan Božidar Longin i direktor tvrtke Reliance Tomislav Albini.  

Ugovor za izvođenje radova na izgradnji Poljoprivredno-edukacijskog centra vrijedan je 1.266.023,96 eura s PDV-om s rokom izgradnje 8 mjeseci, a sredstva je u potpunosti osigurala Zadarska županija.

Poljoprivredno-edukacijski centar planira se realizirati na prostoru površine oko 3 hektara, a osnovni cilj projekta je izgradnja edukacijskog centra za stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje lokalnih poljoprivrednih proizvođača. Projektom izgradnje centra planirane su dvije dvorane za edukaciju, uredi za voditelje centra te edukatore, a osigurat će se i manji prostor za Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu Sveučilišta u Zadru, Upravu za stručnu podršku razvoju poljoprivrede Ministarstva poljoprivrede te prostor za rad udruga u poljoprivredi.

24.06.2023., 09:46h
20. svibanj 2024 03:17