<p>WINGS FOR LIFE</p>
WINGS FOR LIFEWings For Life
StoryEditor
JOŠ DVA DANA

Bliži nam se 10. izdanje Wings for Life World Run utrke koja će još jednom ujediniti svijet za pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine- evo i nekoliko važnih informacija!

- Sretno i vidimo se uskoro- poručuje nam Wings for Life World Run tim...

Bliži nam se 10. izdanje Wings for Life World Run utrke koja će još jednom ujediniti svijet za pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine-  stiže nekoliko važnih informacija!

Ako nemaš startninu za zadarsku utrku, ne brini – pogledaj u kojim se sve gradovima možeš pridružiti trkačima na organiziranim Wings for Life World Run utrkama uz aplikaciju.

Ako ipak dolaziš u Zadar, onda trebaš znati da se zbog održavanja utrke očekuje pojačan promet na cestama i pojačane gužve. Policija će provoditi posebnu privremenu regulaciju prometa na poluotoku, a kasnije duž cijele trase utrke.

Za sav promet, na dan utrke, 7. svibnja bit će zatvorena:

Liburnska obala i Obala kralja Tomislava (od 09:30 do 14:00)

Obala kralja Tomislava, Ulica Zrinsko Frankopanska, Put Murvice, Ulica dr. Franje Tuđmana, Ulica Ante Starčevića (od 12:30 do 14:30)

Jadranska magistrala (od 12:50 do 14:30)

Također, važno je napomenuti da od petka, 5. svibnja do ponedjeljka 8. svibnja neće biti moguće parkirati na Liburnskoj obali, a uklanjanje vozila parkiranih na toj lokaciji započinje u četvrtak 4. svibnja u 22:00. Građani čija vozila budu uklonjena, ista će moći pronaći na parkingu Ravnice.

Niže saznaj odgovore na još neka pitanja.

Može li netko sudjelovati s mojim startnim brojem?

Osoba može preuzeti startni paket druge osobe, ali mora znati startni broj prijavljene osobe te dati na uvid osobni dokument ili kopiju dokumenta (osobe koja je prijavljena).

Prebacivanje startnine na ime druge osobe nije moguće.

Kako mogu preuzeti startni broj?

Za preuzimanje startnog broja potrebno je donijeti osobni dokument (na uvid) i znati svoj startni broj koji možete pronaći na linku.

Mogu li sa startninom za utrku uz aplikaciju sudjelovati u Zadru?

Ne. Startnina za utrku uz aplikaciju vrijedi za sve druge lokacije, osim za službenu stazu zadarske Wings for Life World Run utrke.

Mogu li gurati sudionike u kolicima?

Molimo vas da prije pokušaja guranja sudionika u kolicima pitate sudionika slaže li se s tim.

Do kad mogu iskoristiti voucher za prijavu na utrku?

Kupljeni voucheri za utrku u Zadru mogu se iskoristiti za prijavu do 4. svibnja do 13 sati.

Gdje mogu parkirati na dan utrke?

Predlažemo parkiranje vozila izvan centra grada Zadra. Ipak, prije dolaska važno je pogledati mapu zatvaranja prometnica i držati se uputa policije...

- Sretno i vidimo se uskoro- poručuje nam Wings for Life World Run tim.

IZNOS U VISINI 100% IZNOSA STARTNINE ODLAZI ZA ISTRAŽIVANJA LEĐNE MOŽDINE... (PL)

05.05.2023., 14:34h
ZADARSKI TJEDNIK
17. svibanj 2024 04:53