<p>Upisana prva pobjeda</p>
Upisana prva pobjedaAndrej Jančijev/Futsal Super Chicks
StoryEditor
HRABRO U NOVU SEZONU

Pobjeda seniorki Futsal Super Chicks u prvoj utakmici nove sezone

Izuzetno sam zadovoljan izvedbom mojih cura danas, iako je otegotna okolnost što za pripremu cijele sezone imamo svega tjedan dana i što cure nisu skupa igrale devet mjeseci, kazao je trener Marinović

Nogometašice ŽMNK Futsal Super Chicks u prvom kolu Prve hrvatske malonogometne lige za žene upisale su pobjedu rezultatom 3:1 na domaćem terenu protiv ŽMNK Futsal Olimpijac. Tražile su se nakon devet mjeseci pauze "Chicksice" prvih desetak minuta nakon čega su se krenule nizati prigode od kojih je sjajan prodor Petre Barbir okončan prvim pogotkom nove sezone te je od 17. minute u vodstvu bila domaća ekipa.

Međutim, slavlje je trajalo manje od minute jer gošće su vrlo brzo poništile taj pogodak Barbir te su preko Nikoline Vujadin izjednačile. Nakon toga "Chicksice" potpuno preuzimaju kontrolu nad utakmicom, kreiraju nekoliko prigoda za pogodak koje u 18. minuti okrunjuje Karla Jokić sjajnim pogotkom iz voleja. Na odmor između dva intervala odlazi se tako s prednošću domaćih 2:1.

"Olimpijke" su pokušale u drugoj dionici zaprijetiti vodstvu Zadranki, ali svi pokušaji ugušeni su bez većih prijetnji za vrata Paule - Karmele Matković. Ivana Ćubić u 37. minuti potvrdila je pobjedu svoje ekipe te današnju dobru izvedbu te je postavila konačnih 3:1.

Trener Luka Marinović nije krio zadovoljstvo nakon pobjede u prvom kolu.

- Izuzetno sam zadovoljan izvedbom mojih cura danas, iako je otegotna okolnost što za pripremu cijele sezone imamo svega tjedan dana i što cure nisu skupa igrale devet mjeseci, vidi se kako su one prava klapa na terenu što mi je posebno drago. Čestitam im na pobjedi i čestitam ekipi Olimpijca na fer i korektnoj igri. Na nama je sada odmoriti se i što bolje se pripremiti za utakmicu protiv Alumnusa, kazao je.

04.12.2023., 08:40h
18. svibanj 2024 23:34