<p>vice genda</p>
vice gendaGrad KoŠarke
StoryEditor
DRUGI IZBORI

Vice Genda novi predstavnik navijača u Nadzornom odboru KK Zadar

Slika je ovo boljeg, jasnijeg i transparentnijeg KK Zadar, procesi su ovo koji se uz malo želje i volje lako provedu na svim razinama, istaknuto je u priopćenju

Udruga Grad košarke na svom je Facebook profilu objavila da je pobjednik drugih demokratskih izbora za predstavnika navijača u Nadzornom odboru KK Zadar gospodin Vice Genda. Izbore je pobijedio sa 77.3% osvojenih glasova.

- Gospodinu Gendi želimo uspješan rad u Nadzornom odboru, a zahvaljujemo se i drugom kandidatu gospodinu Davidu Gunjeviću na prijavi i sudjelovanju u ovom izbornom procesu. Posebna zahvala ide svakom članu koji je iskoristio svoje pravo glasa, naveli su u priopćenju.

- Slika je ovo boljeg, jasnijeg i transparentnijeg KK Zadar, procesi su ovo koji se uz malo želje i volje lako provedu na svim razinama. Poruka je ovo koju je navijač shvatio, pitanje ostaje zašto vlasnici kluba ne žele shvatiti?, istaknuli su.

Pozivaju još jednom sve na dijalog, otvorenu raspravu i konkretna rješenja za dobrobit Kluba. Čistom ljubavi, stručnosti i zajedništvom prema velikom KK Zadar.

06.05.2024., 10:27h
19. svibanj 2024 06:33