<p>Policija - MUP</p>
Policija - MUPPu Zadarska
StoryEditor
TEŠKE KRAĐE

Tijekom blagdana brojne krađe u Zadru, provaljivalo se u ugostiteljske objekte i trgovine

Materijalne štete u provaljenim objektima su preko 1.000 eura

Jučer, 01. travnja u Zadru na području Poluotoka nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 35-godišnjakinje odakle je otuđio novac. Materijalna šteta je nekoliko tisuća eura. Protiv nepoznatog počinitelja nadležnom se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer, 01. travnja u Zadru na području Relje nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva odakle je otuđio novac. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura. Protiv nepoznatog počinitelja nadležnom se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

U nedjelju, 31. ožujka u Zadru na području Voštarnice nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 59-godišnjaka odakle je otuđio električni romobil i novac. Materijalna šteta biti će utvrđena naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja nadležnom se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer, 01. travnja u Zadru na području Poluotoka nepoznati počinitelj je otuđio novac i osobne dokumente u vlasništvu 71-godišnje strane državljanke. Materijalna šteta je preko tisuću eura. Protiv nepoznatog počinitelja nadležnom se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

02.04.2024., 10:13h
20. svibanj 2024 06:14