TIK TOK - WIGS FOR LIFERed Bull/josipa GaliĆ
StoryEditor
U NEDJELJU, 7.SVIBNJA

I POZNATI DOMAĆI TIK TOKERI za one koji ne mogu trče WINGS FOR LIFE WORLD RUN!

Veliki globalni humanitarno-trkački spektakl je tik (tok) pred nama i svi se tome veselimo, u Zadru, u 13:00- za tjedan dana...

Bliži nam se jubilarno 10. izdanje Wings for Life World Run utrke, koju je ove godine moguće trčati s nekim od poznatih lica, čak i ako niste na istoj lokaciji. Tako su domaći TikTokeri pokrenuli tim s kojim žele motivirati što više svojih followera da im se priključe u utrci za jedan cilj - pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine, i to vrlo skoro - za tjedan dana.

Veliki globalni humanitarno-trkački spektakl je tik pred nama i svi se tome veselimo! Što je najvažnije, Hrvatska dobiva sve više osebujnih Wings for Life World Run timova čiji će članovi udružiti snage, s ciljem učiniti ozljede leđne moždine izlječivima.

Tako su i poznati hrvatski TikTokeri odlučili okupiti vlastiti Mood.hr tim za ovogodišnji Wings for Life World Run, kako bi 7. svibnja trčali za one koji ne mogu, a usput i motivirali svoje followere da učine isto.

-Prošle godine sam trčala i ne mogu riječima opisati kakav je to osjećaj. To morate sami iskusiti!- naglašava kapetanica tima Rafaela Seba, poznata hrvatska TikTokerica koja jedva čeka još jednom svojim fanovima prenijeti dio ugođaja...

Uvijek se nađe nešto za podijeliti, što je smiješno i zabavno, ali definitivno će najbolji biti live s atmosferom na samoj utrci!

Mirsad Kadić nada se da će ponoviti svoj dobar nastup na stazi od prošle godine, ali i da će ga njegovi followeri podržati i uključiti se u Wings for Life World Run.

-Iskreno se nadam da hoće, jer trčimo za one koji ne mogu i radimo sve ovo u dobrotvorne svrhe, prošle godine sam istrčao 10 kilometara, ove godine bih volio više i nadam se da ću u tome i uspjeti. tvrdi Mirsad.

Za Matea Eleza, još jednog poznatog TikTokera Wings for Life World Run bit će prilika da se okuša u jedinstvenom formatu natjecanja, u kojem cilj stiže natjecatelje, a ne obratno.

-Pa inače mi trčanje nije van comfort zone, ali s obzirom na to da nisam od ljeta trčao duže od 10 minuta na traci prije treninga, sigurno će biti izazovno. Ipak, mislim da će mi okolina i atmosfera puno olakšati!- nagkašava Mateo.

TikTok tim upotpunjuje svojim prisustvom i Leon Kosanović koji se nada rušenju vlastitog osobnog rekorda.

-Najviše me gura naprijed samodokazivanje, jer znam koliko je ljudsko tijelo izdržljivo i uživam u procesu pomicanja vlastitih granica. Volio bih nadmašiti prošlogodišnji rezultat od 12,88 km, a i putem društvenih mreža osvijestiti što više ljudi o ovoj humanitarnoj utrci!. ističe Leon.

Dakle, prenosi nam kolegica Josipa Galić, na stranici Red Bull Contect Poola, hrvatski TikTokeri vrlo se ozbiljno pripremaju za utrku i jedva čekaju dati sve od sebe, jednom kad prve svibanjske nedjelje točno u 13 sati svi zajedno jurnemo prema boljoj budućnosti, u kojoj ozljede leđne moždine postaju izlječive i mnogima stvar prošlosti što im beskrajno želimo...

KLIK ZA PRIKLJUČAK TIMU TIK TOKERA...

Rafaela Seba, Mirsad Kadić, Mateo Elez i Leon Kosanović osnovali su svoj Wings for Life World Run tim i pozivaju fanove da im se 7. svibnja pridruže na utrci. Možete se i Vi pridružiti timu hrvatskih TikTokera ! Kliknite OVDJE i trči Wings for Life World Run čak i ako nisi u Zadru. Prijavi se na utrku uz APLIKACIJU...

29.04.2023., 11:38h
ZADARSKI TJEDNIK
22. listopad 2024 05:24