<p>Potpisivanje sporazuma</p>
Potpisivanje sporazumaCro Race
StoryEditor
OVE GODINE PRVI PUT PROLAZI I OTOCIMA

CRO Race će poslati u svijet prekrasne kadrove s Paga!

Osim sportske izvrsnosti, Hrvatskoj donosi i promociju zemlje kao poželjne turističke destinacije...

Osmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race ove godine dolazi i na otoke. Potpisivanjem sporazuma o suradnji između organizatora utrke i Grada Novalje, Novalja na otoku Pagu postala je tako prvi otočni cilj CRO Racea. Osim Paga, biciklisti će voziti i po otoku Krku koji će kao domaćin ugostiti start pete etape i tako postati prvi otočni domaćin starta u povijesti utrke.

Ovogodišnja utrka održat će se od 26. rujna do 1. listopada 2023. godine. I ove će godine u ukupno više od tisuću kilometara, koje će biciklisti odvoziti natječući se za pobjednika CRO Racea, gledatelji diljem svijeta imati priliku vidjeti neke od najljepših dijelova naše države jer se utrka prikazuje na šest kontinenata, u više od 190 država.

CRO Race poseban je po tome što Hrvatsku pretvara u sportsku arenu jer utrka prolazi kroz svakodnevne životne koridore, ulazeći u gradove, prolazeći kroz sela, nacionalne parkove, parkove prirode, pokazujući ono najbolje od mora i kontinenta.

Osim sportske izvrsnosti, Hrvatskoj donosi još jednu važnu vrijednost – promociju zemlje kao poželjne turističke destinacije. Ove će godine poslati u svijet prekrasne kadrove s Paga i Krka. (ZT)

22.03.2023., 15:20h
27. travanj 2024 20:57