<p>Poraz na gostovanju</p>
Poraz na gostovanjuFutsal Superchicks
StoryEditor
PORAZ MalonogometašicA

Futsal Super Chicks pružio dobar otpor na gostovanju kod Dinama

Okrećemo se sljedećoj utakmici na domaćem parketu s Viktorijom iz Slavonskog Broda u kojoj se nadamo trasirati naš put nazad k pobjedničkoj stazi, zaključio je trener Marinović

Malonogometašice MNK Futsal Super Chicks poražene su na gostovanju kod Dinama u Zagrebu rezultatom 3:1 (2:0). Iako su cure trenera Luke Marinovića prikazale dobru igru te otvorile susret bolje nego suparnice iz Zagreba, ovoga puta ona uvijek potrebna doza sreće u sportu je izostala te nisu uspjele postići pogodak kojim bi došle do vodstva. S druge strane Dinamo koristi svoje prigode te je tako došao do 1:0. Nakon toga ponovno "Chicksice" uzimaju igru u svoje ruke, međutim realizacija stvorenih prigoda ponovno izostaje pa "Modre" igrom s golmanom-igračem podižu prednost na 2:0 do kraja prvog poluvremena.

Drugo poluvrijeme počinje jako loše za sastav iz Poličnika budući da nakon udarca iz kuta domaće cure ponovno tresu mrežu, a kako sav trud i rad koji su "crveno-crne" prikazale ne bi ostao uzaludan potrudila se Lori Laća pogotkom u 38. minuti susreta kojim je i postavila konačnih 3:1.

Trener Futsal Super Chicks, Luka Marinović nakon utakmice nije krio zadovoljstvo zbog dobre igre svojih igračica protiv jakog protivnika, ali žal ostaje zbog neiskorištenih prilika kojih je bilo - Utakmicu smo otvorili odlično, imali smo tri dobre situacije za postići pogodak ali ih nažalost nismo iskoristili. Domaćin je iz svoje prve prilike zabio i poveo, a nakon toga opet smo imali nekoliko situacija koje nismo iskoristili. Dinamo nas nakon toga kažnjava nakon igre s golmanom-igračem i u igri pet na četiri dolazi do prednosti od 2:0. Drugo poluvrijeme otvaramo tako da odmah primamo gol za 3:0 nakon udarca iz kuta, a do kraja utakmice stvaramo dosta šansi, međutim bez realizacije. Na kraju ipak u te dvije i pol minute prije kraja zabijamo gol kako trud ne bi bio uzaludan.

- Nakon utakmice i načina na koji smo odigrali ovo gostovanje sigurno ostaje žal što se kući ne vraćamo s punim ili barem polovičnim plijenom, ali to je sport. Mojim curama želim čestitati na načinu na koji su odigrale utakmici, a igračici Dinama Petri Bračević koja se ozlijedila mogu samo poželjeti što brži oporavak. Okrećemo se sljedećoj utakmici na domaćem parketu s Viktorijom iz Slavonskog Broda u kojoj se nadamo trasirati naš put nazad ka pobjedničkoj stazi, zaključio je trener Marinović.

Futsal Super Chicks nakon četiri odigrana kola 1.HMNLŽ ima omjer od pobjede, remija i dva poraza. Izjednačiti omjer pobjeda i poraza imat će u nedjelju, 21. siječnja kada na parket dvorane OŠ Zadarski otoci stiže Viktorija.

15.01.2024., 13:44h
07. svibanj 2024 22:55