44397
Taekwondo Klub Plovanija
StoryEditor
MBC Livno OPEN 2024

Mlade članice Taekwondo kluba Plovanija na natjecanju u Livnu osvojile zlato i srebro

Ovog vikenda održano je 28. međunarodno natjecanje "MBC Livno OPEN 2024", koje je okupilo 262 natjecatelja iz 27 klubova i dvije države, a među sudionicima je bio i zadarski Taekwondo klub Plovanija, kojeg su na ovom natjecanju predstavljale tri talentirane sportašice: Luana Lleshi, Manuela Paić i Leona Lleshi

Luana Lleshi osvojila je zlatnu medalju u disciplini kick, a dodatno je nagrađena titulom najbolje natjecateljice u kicku u svim dobnim uzrastima.Manuela Paić također je u konkurenciji kick osvojila zlato, dok je u borbama mlađih kadetkinja do 33 kilograma osvojila srebro. Leona Lleshi je u konkurenciji mlađih kadetkinja do 43 kilograma stigla do finala i osvojila srebrnu medalju.

Treneri i uprava kluba izrazili su zadovoljstvo postignutim rezultatima, ističući kako su natjecateljice svojim nastupima premašile očekivanja te kako se s natjecanja redovito vraćaju s visokim plasmanima. Zadranke su ovim uspjesima potvrdile svoju kvalitetu i nastavile niz sjajnih rezultata, a već sljedeći vikend očekuje ih novo natjecanje.

Uz pripreme za buduća natjecanja, klub je otvorio upise za sve dobne skupine, od najmlađih od 3,5 godine nadalje, s treninzima na tri lokacije: OŠ Bartula Kašića, OŠ Zadarski Otoci te u novoizgrađenoj dvorani u Zemuniku Donjem.

20.10.2024., 13:03h
22. listopad 2024 03:29